search
Nieuwe Sci-fi serie 'Ad Vitam' is vanaf vandaag te zien op Netflix!
Series / Nieuws

Nieuwe Sci-fi serie 'Ad Vitam' is vanaf vandaag te zien op Netflix!

De mini-serie bestaat uit 6 afleveringen...

Update 02-08-2019: Helaas is deze serie toch nog niet te bekijken op Netflix.

Op het Toronto International Film Festival van 2018 was het één van de meest in het oog springende mini-series. We hebben het dan uiteraard over het nieuwe drama Ad Vitam. Het was toen nog even wachten vooraleer de reeks te zien zou zijn. Het wachten is nu echter over. Vanaf vandaag is ze namelijk te bekijken op Netflix!

Ad Vitam vertelt het verhaal van een politieagent genaamd 'Darius' en een rebelse vrouw genaamd 'Christa' die samen een verdachte zelfmoord gaan onderzoeken. Het gaat hierbij eigenlijk niet om één, maar wel om zeven zelfmoorden gepleegd door tieners. Al snel wordt duidelijk dat er heel wat vreemde beloftes zijn gemaakt aan de tieners. Zo zouden ze de eeuwige jeugd krijgen en dus onsterfelijk worden. Wie heeft er de tieners in de val gelokt en waarom? Was het een sekte of is er sprake van een (politiek) complot?

Lees ook: Nieuw op Netflix de Sci-Fi serie 'Another Life'

6 afleveringen
Ad Vitam is een mini-serie die bestaat uit zes afleveringen. De reeks komt van de hand van 'Thomas Cailley' en 'Manuel Schapira'. Enkele namen die een belletje kunnen doen rinkelen uit de cast zijn 'Yvan Attal', 'Garance Marillier' evenals 'Niels Schneider' en 'Anne Azoulay'. De reeks werd reeds vanaf 8 november vorig jaar uitgezonden op de Franse televisie. Het was dus nog even wachten vooraleer ze op een streamingdienst verscheen.

Op moment van schrijven heeft de serie op Rotten Tomatoes nog geen score ontvangen. Op IMDB heeft ze een score gekregen van 6,6/10. Wil je graag zelf kunnen oordelen? Dan kan dat dus vanaf vandaag door de serie te streamen op Netflix!

Aanbevolen artikelen