Arrowverse-crossover brengt ons ook originele Batman!

Arrowverse-crossover brengt ook originele Batman!

Kevin Konroy, die de stem van Batman in meerdere films en series insprak, keert terug!

Jim Pedd, 5 augustus 2019 om 14:56

Later dit jaar krijgen we weer een megacrossover te zien in het Arrowverse. The CW zal in een vijfdelige reeks Crisis on Infinite Earths laten zien. Daarin krijgen we onder meer Superman te zien, die wederom gespeeld wordt door Brandon Routh. En nu blijkt dat ook Batman in de afleveringen te zien is.
IGN meldt dat niemand minder van Kevin Conroy, de gevierd stemacteur die Bruce Wayne en Batman tot leven bracht in Batman: The Animated Series, Batman Beyond en nog heel wat andere animatiefilms en videogames, terugkeert. Helaas is verder weinig bekend over zijn versie van Bruce Wayne, behalve dat deze uit de toekomst komt.

Lees ook: Wanneer is 'Batwoman' te zien?

Mega-evenement
De crossover wordt echt heel grootschalig. Niet alleen zien we straks Batman en Superman, naast alle andere Arrowverse-helden, ook krijgen we Dick Grayson te zien. Daarvoor keert Burt Ward, die het personage in de jaren zestig speelde, terug in de rol. De vijfdelige reeks belooft dus heel erg groots te worden.

Lees ook: Gave intro voor 'Batwoman' met Ruby Rose!

Overigens weten we er verder nog uiterst weinig over, behalve dat de afleveringen beginnen als de Aarde in meerdere universa vernietigd wordt. De vijfdelige reeks is in december of januari te zien.

Bron: IGN

Lees meer over: Crossover, Arrowverse, Batman, Kevin Konroy

Populair nieuws