Wanneer is 'Batwoman' te zien?

Wanneer is 'Batwoman' te zien?

Eindelijk is daar duidelijkheid over.

Jim Pedd, 20 juni 2019 om 06:37

Eigenlijk duurde het langer dan we verwacht hadden, maar eindelijk heeft The CW bekend gemaakt wanneer we Batwoman in haar eigen soloserie kunnen bewonderen. De serie, waarin Ruby Rose de rol van de Gotham-heldin speelt, is vanaf zondag 6 oktober in de Verenigde Staten te zien.
De afgelopen maanden debuteerde Kate Kane, a.k.a. Batwoman al in het Arrowverse met de crossover Elseworlds. Daarin reisden de Green Arrow, The Flash en Supergirl naar Gotham. Zij zochten daar wetenschapper John Deegan, die met het Book of Destiny voor chaos zorgde in Earth-1.

Eigen serie
De crossover diende als een pilot voor Batwoman. Het personage werd goed ontvangen en dus komt er nu een volledig seizoen. Daarin leren we hoe Kate Kane begonnen is als Batwoman, iets dat ze deed nadat Batman plotseling verdween uit de stad Gotham. Drie jaar geleden verdween de beste man, waarna de stad in chaos is vervallen.

De serie is dus vanaf oktober te zien in de Verenigde Staten. Wanneer dat in Nederland het geval is, weten we nog niet helemaal zeker.

Lees meer over: Batwoman, The CW, Ruby Rose

Populair nieuws