search
Serie 'The 100' gaat ermee stoppen
Series / Nieuws

Serie 'The 100' gaat ermee stoppen

Aan alles komt een eind en dus ook aan deze serie.

Na zeven seizoenen is het dan voorbij voor The 100. Dat kondigde televisiezender The CW aan tijdens een presentatie op de Television Critics Association Press Tour. Daarmee komt er nog een langlopende serie van de Amerikaanse televisiezender tot een einde.

De afgelopen maanden werd al bekend gemaakt dat Arrow na acht seizoenen zou stoppen en ook dat Supernatural het niet verder dan de vijftiende reeks zou halen. Gelukkig voor de fans is het bepaald nog niet helemaal voorbij rond The 100, de serie rondt eerst zijn zesde seizoen af en is volgend jaar dan te zien met nog eens zestien afleveringen.

Lees ook: 'The 100' neemt opnieuw afscheid van een belangrijk personage

In de toekomst
The 100 speelt zich eeuwen in de toekomst af, als een kernoorlog bijna al het leven op Aarde uitgeroeid heeft. De overlevende mensen wonen in een baan rond de Aarde, in de Ark. Dat ruimtestation is echter overbevolkt geraakt en dus besluiten de leiders van het station om honderd jonge gevangenen naar het oppervlak te sturen om te kijken of leven weer mogelijk is.

De groep komt er niet alleen achter dat het mogelijk is om weer op de planeet te leven, maar ook dat er al hele groepen mensen wonen. En dus moeten de honderd leren overleven terwijl de vele groepen met elkaar vechten.

Lees ook: Erg gave trailer zesde seizoen 'The 100'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen