Nieuwe seizoen 'American Crime Story' draait om 'Bill Clinton' en 'Monica Lewinsky'!

Het onderwerp lag eerder al op tafel, maar werd in 2018 afgevoerd...

Geoffrey Ketels, 07-08-2019 17:53

Eerder werd bekend gemaakt dat het derde seizoen van de serie American Crime Story zal verschijnen op 27 september 2020. Tot dusver bleef het echter nog gissen naar het onderwerp van het nieuwe seizoen. Daar is nu verandering in gekomen!
Het onderwerp van het derde seizoen van American Crime Story zal betrekking hebben tot de affaire welke Bill Clinton had met Monica Lewinsky. Het is de 26-jaar oude actrice 'Beanie Feldstein' die in de huid zal kruipen van 'Lewinsky'. De actrice was in het verleden reeds te zien in onder meer Lady Bird. Wie de rol van Bill Clinton op zich zal nemen is voorlopig nog niet bekend.

Sarah Paulson
Ook 'Sarah Paulson' zal met zekerheid terug te zien zijn in het derde seizoen van American Crime Story. In het eerste seizoen kroop ze reeds in de huid van aanklager 'Marcia Clark'. Voor het derde seizoen neemt ze de rol op zich van 'Linda Tripp'. Tripp heeft bekendheid verworven als de vrouw die de affaire tussen Clinton en Lewinsky naar buiten heeft gebracht. Ze deed dit door middel van geluidsopnames welke in het geheim waren gemaakt.

Dat er uiteindelijk voor het derde seizoen van American Crime Story werd gekozen voor de affaire tussen Clinton en Lewinsky is enigszins opmerkelijk. In eerste instantie werd er namelijk bekend gemaakt dat het derde seizoen zou draaien om de gebrekkige hulpverlening in de nasleep van orkaan Katrina. Die plannen werden echter aan het begin van dit jaar naar de eeuwige jachtvelden verwezen.

Anderzijds hoeft het onderwerp van het derde seizoen ook weer niet helemaal te verbazen. Ze lag namelijk in het verleden ook al eens op tafel. In 2018 werd het idee echter afgeblazen nadat 'Ryan Murphy' had laten optekenen de reeks niet te willen maken zonder de goedkeuring van 'Lewinsky'. Zij is nu aangesteld als producent.

Bron: NU.nl

Lees meer over: American Crime Story, serie, Bill Clinton, Monica Lewinsky

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in