Nieuw op Netflix: De keiharde martial arts-serie 'Wu Assassins'

Martial arts-serie Wu Assassins nieuw op Netflix!

Geoffrey Ketels, 7 augustus 2019 om 19:40

Liefhebbers van martial arts kunnen hun borst alvast nat gaan maken! Vanaf nu kan op Netflix namelijk de nieuwe serie Wu Assassins bekeken worden. In deze martial arts fantasy-serie maken heel wat bekende vechtersbazen hun opwachting. Het langverwachte eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen en zal ongetwijfeld garant staan voor heel wat actie!

Wu Assassins vertelt het verhaal van een jonge chef (Kai Jin) welke in de Amerikaanse grootstad San Francisco terechtkomt in de handen van de Chinese maffia. Deze gebeurtenis verandert het leven van de jongeman voor altijd. Hij krijgt namelijk de oeroude kracht 'Wu Xing' welke hij gaat inzetten voor het bestrijden van criminaliteit. Het is de acteur 'Iko Uwais' die de hoofdrol in de serie te pakken heeft.

Lees ook: Trailer 'Wu Assassins': nieuwe "kontschoppende" martial arts-serie op Netflix!

Hooggespannen verwachtingen
De verwachtingen rond deze gloednieuwe martial arts-serie staan bijzonder hooggespannen. Dit is in eerste instantie het gevolg van de fantastische cast die men bij elkaar heeft gekregen. Buiten Uwais bestaat de cast van deze reeks dan ook uit namen als 'Katheryn Winnick', 'Byron Mann', 'Li Jun Li' en natuurlijk ook 'Juju Chain'.Toch is het niet alleen de cast die er voor heeft gezorgd dat heel wat mensen reikhalzend uitkijken naar dit nieuwe Netflix project.

Vorige maand heeft Netflix immers een trailer de wereld ingestuurd die meteen de mond van menig aantal martial arts-liefhebbers heeft doen openvallen. Heb jij deze trailer gemist? Dan kan je ze hieronder nog even bekijken. Ben jij na afloop ook onder de indruk? Dan kan je jouw avonden alvast vrijhouden!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Wu Assassins, serie, Netflix

Populair nieuws