search

Ons nieuws van woensdag 7 augustus 2019

Nieuw op Netflix: De keiharde martial arts-serie 'Wu Assassins'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De keiharde martial arts-serie 'Wu Assassins'

Martial arts liefhebbers kunnen hun borst alvast natmaken!

Liefhebbers van martial arts kunnen hun borst alvast nat gaan maken! Vanaf nu kan op Netflix namelijk de nieuwe serie Wu Assassins bekeken worden. In deze martial arts fantasy-serie maken heel wat bekende vechtersbazen hun opwachting. Het langverwachte eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen en zal ongetwijfeld garant staan voor heel wat actie!

Wu Assassins vertelt het verhaal van een jonge chef (Kai Jin) welke in de Amerikaanse grootstad San Francisco terechtkomt in de handen van de Chinese maffia. Deze gebeurtenis verandert het leven van de jongeman voor altijd. Hij krijgt namelijk de oeroude kracht 'Wu Xing' welke hij gaat inzetten voor het bestrijden van criminaliteit. Het is de acteur 'Iko Uwais' die de hoofdrol in de serie te pakken heeft.

Lees ook: Trailer 'Wu Assassins': nieuwe "kontschoppende" martial arts-serie op Netflix!

Hooggespannen verwachtingen
De verwachtingen rond deze gloednieuwe martial arts-serie staan bijzonder hooggespannen. Dit is in eerste instantie het gevolg van de fantastische cast die men bij elkaar heeft gekregen. Buiten Uwais bestaat de cast van deze reeks dan ook uit namen als 'Katheryn Winnick', 'Byron Mann', 'Li Jun Li' en natuurlijk ook 'Juju Chain'.Toch is het niet alleen de cast die er voor heeft gezorgd dat heel wat mensen reikhalzend uitkijken naar dit nieuwe Netflix project.

Vorige maand heeft Netflix immers een trailer de wereld ingestuurd die meteen de mond van menig aantal martial arts-liefhebbers heeft doen openvallen. Heb jij deze trailer gemist? Dan kan je ze hieronder nog even bekijken. Ben jij na afloop ook onder de indruk? Dan kan je jouw avonden alvast vrijhouden!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoen 'American Crime Story' draait om 'Bill Clinton' en 'Monica Lewinsky'!
Series / Nieuws

Nieuwe seizoen 'American Crime Story' draait om 'Bill Clinton' en 'Monica Lewinsky'!

Het onderwerp lag eerder al op tafel, maar werd in 2018 afgevoerd...

Eerder werd bekend gemaakt dat het derde seizoen van de serie American Crime Story zal verschijnen op 27 september 2020. Tot dusver bleef het echter nog gissen naar het onderwerp van het nieuwe seizoen. Daar is nu verandering in gekomen!

Het onderwerp van het derde seizoen van American Crime Story zal betrekking hebben tot de affaire welke Bill Clinton had met Monica Lewinsky. Het is de 26-jaar oude actrice 'Beanie Feldstein' die in de huid zal kruipen van 'Lewinsky'. De actrice was in het verleden reeds te zien in onder meer Lady Bird. Wie de rol van Bill Clinton op zich zal nemen is voorlopig nog niet bekend.

Sarah Paulson
Ook 'Sarah Paulson' zal met zekerheid terug te zien zijn in het derde seizoen van American Crime Story. In het eerste seizoen kroop ze reeds in de huid van aanklager 'Marcia Clark'. Voor het derde seizoen neemt ze de rol op zich van 'Linda Tripp'. Tripp heeft bekendheid verworven als de vrouw die de affaire tussen Clinton en Lewinsky naar buiten heeft gebracht. Ze deed dit door middel van geluidsopnames welke in het geheim waren gemaakt.

Dat er uiteindelijk voor het derde seizoen van American Crime Story werd gekozen voor de affaire tussen Clinton en Lewinsky is enigszins opmerkelijk. In eerste instantie werd er namelijk bekend gemaakt dat het derde seizoen zou draaien om de gebrekkige hulpverlening in de nasleep van orkaan Katrina. Die plannen werden echter aan het begin van dit jaar naar de eeuwige jachtvelden verwezen.

Anderzijds hoeft het onderwerp van het derde seizoen ook weer niet helemaal te verbazen. Ze lag namelijk in het verleden ook al eens op tafel. In 2018 werd het idee echter afgeblazen nadat 'Ryan Murphy' had laten optekenen de reeks niet te willen maken zonder de goedkeuring van 'Lewinsky'. Zij is nu aangesteld als producent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is 'Euphoria' de meest verontrustende jongerenserie ooit gemaakt?
Series / Nieuws

Is 'Euphoria' de meest verontrustende jongerenserie ooit gemaakt?

Eigenlijk is het vooral een enerverend portret van een generatie...

De HBO-serie Euphoria wordt door verschillende bronnen afgeschilderd als één van de meest verontrustende jongerenseries die er bestaan. Sommige bronnen gaan zelfs nog een stapje verder en noemen ze de meest verontrustende jongerenserie ooit gemaakt. Een artikel welke verscheen op de website NRC.nl benadert de reeks vanuit een compleet ander perspectief. Zij beschouwt ze dan ook als een enerverend portret van een generatie welke eveneens populair is bij jonge kijkers.

Er zijn maar weinig series die nog voor de lancering van het eerste seizoen zo vaak over de tongen gaan als bij Euphoria het geval was. Nog vooraleer de eerste uitzending te zien was stond het internet al in rep en roer. De HBO-serie, welke het verhaal vertelt van een groep losgeslagen tieners zou op z'n zachtst gezegd zeer verontrustend zijn. Ze bestaat dan ook uit een opeenstapeling van seks, drugs en feestjes waar je liever je zoon of dochter niet op aan wil treffen. Ook de enorme hoeveelheid (mannelijk) naakt zorgde voor opvallende debatten.

Lees ook: Confronterende HBO tiener-hitserie 'Euphoria' krijgt tweede seizoen

Enerverend portret
In eerste instantie werd er door heel wat kijkers benadrukt dat Euphoria een serie is welke leeft van de schokeffecten. Zoals ook NRC.nl terecht aanhaalt heeft de reeks echter heel wat meer te bieden dan dat. Zij omschrijft het dan ook zeer toepasselijk als "een enerverend portret van een generatie welke niet alleen is opgegroeid met social media (en de druk die dit met zich meebrengt), maar ook online porno en frequent voorkomende nieuwsberichten over schietpartijen op scholen". De cynische en vaak ook gemene trekjes van deze generatie worden nauwgezet in beeld gebracht.

De vele berichten die over Euphoria zijn verschenen hebben er in principe alleen maar voor gezorgd dat de reeks kan rekenen op een nog grotere populariteit. Ere wie ere toekomt, een groot deel van de kwaliteit van de serie is ook te danken aan het prachtige acteerwerk van superster in wording 'Zendaya'. De uitzendingen van Euphoria mogen dan inmiddels ten einde zijn gekomen, ze kunnen nog steeds worden opgevraagd via de verschillende on-demand kanalen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvolger 'Agents of S.H.I.E.L.D.': Nieuwe superheldenserie met alleen maar vrouwen?
Series / Nieuws

Opvolger 'Agents of S.H.I.E.L.D.': Nieuwe superheldenserie met alleen maar vrouwen?

Televisiezender ABC wil een nieuwe Marvel-serie ontwikkelen met gloednieuwe vrouwelijke superhelden.

ABC praat met Marvel over het ontwikkelen van een nieuwe serie superhelden die draait om een "‹"‹vrouwelijke held. Het nieuws kwam kort nadat was aangekondigd dat Agents of S.H.I.E.L.D. na het zevende seizoen eindigt.

Seizoen 7 van Agents of S.H.I.E.L.D. is vanaf volgend jaar te zien, dus Marvel is druk bezig met een opvolger van de populaire serie. ABC 'President of Entertainment' Karey Burke zei in een verklaring: "Ik heb met Marvel gesproken en we zijn actief in gesprek over één project in het bijzonder."

Lees ook: Marvel: "Waarom we niet verder gaan met 'Agents of SHIELD' na seizoen 7"

Geheimzinnig
Hoewel ze geen details onthulde, zei ze wel dat het personage "een vrouwelijke nieuwe held" zal zijn en dat de "serie past in de strategie van op vrouwen gerichte superhelden." Wie weet komt er nu wel een She-Hulk-serie!

Het gerucht gaat dat deze serie gescheiden zal zijn van de andere serie die vorig jaar werd ontwikkeld met Wonder Women-schrijver Allan Heinberg. Die serie ging ook over vrouwelijke superhelden, maar er zijn tot nu toe geen details onthuld over wat de show inhoudt of wie die personages zijn.

Lees ook: 'Agent Carter' crossover in het laatste seizoen van 'Agents of S.H.I.E.L.D.'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Titans' seizoen 2 trailer: de DC-helden zijn terug!
Series / Trailer

'Titans' seizoen 2 trailer: de DC-helden zijn terug!

Op 6 september a.s. wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden.

Met nog maar een maand te gaan tot de première, heeft DC Universe nu de eerste trailer van Titans seizoen 2 vrijgegeven. Deze beelden kun je uiteraard hieronder bekijken.

Nieuwkomers in het tweede seizoen zijn Joshua Orpin (als Conner Kent/Superboy), Esai Morales (als Deathstroke), Chella Man (als Deathstroke's zoon Jericho Wilson) en Chelsea T. Zhang (als Deathstroke's dochter Rose Wilson, alias The Ravager). Daarnaast zien we Iain Glen als Bruce Wayne, Natalie Gumede als Mercy Graves en Drew Van Acker als Aqualad.

Lees ook: Aqualad en Deathstroke in 'Titans' onthuld!

In Titans volgen we een groep jonge helden uit het DC Universe. Dick Grayson (Brenton Thwaites) en Rachel Roth (Teagon Croft) raken in de serie betrokken bij een samenzwering die de hel naar de aarde dreigt te brengen. Tijdens hun avontuur worden ze vergezeld door heethoofd Starfire (Anna Diop) en de de koddige Beast Boy (Alan Ritchson).

Een exclusieve productie van DC Universe
Titans is een productie van Weed Road Pictures en Berlanti Productions, in samenwerking met Warner Bros. Television. Titans blijft daarbij een exclusieve productie van DC Universe. Uitvoerend producenten zijn Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti en Sarah Schechter. De eerste aflevering van Titans S2 wordt op 6 september a.s. uitgezonden.



Lees ook: 'Titans' vindt zijn Aqualad
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' van de troon gestoten als best bekeken serie op Netflix door 'La Casa de Papel'
Series / Nieuws

'Stranger Things' van de troon gestoten als best bekeken serie op Netflix door 'La Casa de Papel'

'La Casa de Papel' breekt records van mega-hit 'Stranger Things' bij de start van S3.

Mega-hit Stranger Things staat niet meer op nummer 1 met de meeste kijkers bij de start van een nieuw seizoen, want seizoen 3 van La Casa de Papel is er keihard voorbij geraasd!

Netflix maakte afgelopen week tegenover filmvakblad Variety bekend dat La Casa de Papel seizoen 3 in de eerste week na release door maar liefst 34 miljoen accounts is bekeken. Dat maakt het de beste opening ooit voor een 'non-English-language series'. Stranger Things staat bij de 'English-language series' nog altijd op één met 40.7 miljoen kijkers in 4 dagen na release van S3.

Lees ook: Kijk een nieuw seizoen 'La Casa de Papel' op Netflix!

La Casa de Papel is een combinatie van actie, beetje romantiek en komedie, wat een gouden greep blijkt. In het eerste seizoen kiest een mysterieuze man die zichzelf 'de professor' noemt, criminelen en buitenbeentjes om een perfecte overval uit te voeren op de Koninklijke Munt van Spanje.

Wereldwijde hit
La Casa de Papel trekt in veel Spaanstalige landen meer kijkers dan Stranger Things. In onder andere Spanje, Frankrijk, Italië en Brazilië scoorden de heist-serie beter dan Stranger Things. Seizoen 3 van La Casa de Papel is nu te zien op Netflix, onder de Engelse titel Money Heist. Seizoen 4 is onderweg!



Lees ook: 'La Casa de Papel' S3 krijgt vijf nieuwe bendeleden!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er zit meer 'Dragon Ball' aan te komen!
Series / Nieuws

Er zit meer 'Dragon Ball' aan te komen!

Maak je borst maar nat, die franchise gaat groeien.

De Dragon Ball-franchise is weer terug van weggeweest. Wereldwijd was de film Dragon Ball Super: Broly een succes en dus moet er bijna wel meer komen. Dat gaat mogelijk het geval zijn.

De site Comic Book sprak met Sean Schemmel, die de stem van Goku meermaals insprak. Volgens de acteur is de kans groot dat er in de toekomst meer aan zit te komen. Het kan zelfs zijn dat er een volledig nieuwe serie in de franchise komt.

Lees ook: Slechteriken op poster 'Dragon Ball Super'

Meer op komst!
"Ik kan er alleen maar tactisch op ingaan," begon Schemmel toen hem gevraagd werd of er meer series aan zitten te komen. "Ik denk dat deel van de focus en het doel van de mensen die Dragon Ball maken, is dat het een wereldwijd dominerend merk moet worden. En om dat te worden, heb je een groot, een rijk, universum nodig met een boel personages en heel veel verhalen. En Dragon Ball heeft al die elementen in zich."

Maak je borst dus maar nat!

Lees ook: Eerste beelden 'Dragon Ball Super'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uitbreiding 'Star Trek'-franchise gaat door!
Series / Nieuws

Uitbreiding 'Star Trek'-franchise gaat door!

Het wordt steeds groter en groter.

Het leek gedaan met Star Trek, maar sinds 2017 groeit de franchise weer als nooit tevoren. De mogelijkheden lijken nu grenzeloos, zo vertelt Julie McNamara, het hoofd original programming van CBS All Acces.

"We hebben het gevoel dat elke serie die we in de franchise maken een unieke plek inneemt," begon McNamara tijdens het CBS-panel op de TCA Press Tour. "Elke serie moet dus goed passen binnen de wereld van Star Trek en enorm goed gemaakt zijn. Maar we houden van de franchise en hebben het gevoel dat de interesse hierin grenzeloos is." Alex Kurtzman, die de franchise moet leiden, heeft dan ook een meerjarenplan en werkt aan meerdere series.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' breidt het canon uit

Heel veel nieuws
De komende tijd staat er heel wat interessants aan te komen in de franchise. CBS werkt nu aan een derde seizoen voor Star Trek: Discovery en een eerste van Star Trek: Picard. Die laatste is eind dit jaar nog te zien en wordt gevolgd door het derde seizoen van Discovery. Maar er is meer op komst.

Zo is het de bedoeling om volgend jaar animatieserie Star Trek: Lower Decks uit te brengen. Ook werkt men aan een serie rond Section 31, meer Short Treks en een animatieserie voor Nickelodeon. En alsof dat niet genoeg is, werkt men ook aan een spin-off rond Captain Pike.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' blijft in de verre toekomst
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De horrorfilm 'Event Horizon' uit 1997 wordt een serie!
Series / Nieuws

De horrorfilm 'Event Horizon' uit 1997 wordt een serie!

De horrorfilm uit 1997 komt naar het kleine scherm.

Amazon maakt een serie gebaseerd op de horrorfilm Event Horizon uit 1997. Dat stelt Variety op basis van bronnen binnen Amazon. Het belooft een interessant project te worden, want Adam Wingard, die ons onder meer Death Note bracht, staat aan het hoofd van de serie.

De oorspronkelijke film stamt uit 1997 en was een vrij bizarre productie. De titel refereert naar een ruimteschip dat verdween nadat het een experimentele gravity drive testte. Dat maakte een kunstmatig zwart gat, waarmee een ruimteschip in rap tempo naar de verste uithoeken van de Melkweg kon reizen. Maar er ging iets mis, waardoor het schip verdween. Als dat ineens terugkeert, wordt een reddingsmissie opgezet en ontdekken de redders dat het schip naar een andere dimensie gereisd was, waar er een stel gruwelijke dingen gebeurd zijn.

Heel veel series
Amazon heeft heel wat series in de maak op dit moment. Zo werkt het nu ook aan Truth Seekers, een komedieserie over paranormale onderzoekers en de horrorserie THEM. Ook op komst en iets grootschaligs is Lord of the Rings, een live-action serie die zich afspeelt in de tweede era van Midden-Aarde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.