'Y: The Last Man' ziet er beter uit dan ooit!

'Y: The Last Man' ziet er beter uit dan ooit!

Dat belooft de bedenker van de franchise in een post op Instagram.

Jim Pedd, 9 augustus 2019 om 22:37

Na meer dan een decennium in ontwikkeling, eerst als film en daarna als televisieserie, is het maar de vraag of Y: The Last Man er uiteindelijk echt komt. We wachten immers al zo lang. FX maakt een serie, maar besloot de boel opnieuw te ontwikkelen nadat de pilot tegenviel. Comic-maker Brian K. Vaughan maakt zich desondanks geen zorgen.
Op zijn Instagram-account plaatste Vaughan een update over de vooruitgang van de serie. Volgens hem is er weinig aan de hand. In 2020 moet de serie er nog altijd komen en daar werkt Eliza Clark aan. Zij heeft de boel overgenomen van Aida Mashaka Croal en Michael Green, die er eerst voor moesten zorgen dat de serie er kwam.

Lees ook: 'Y' krijgt nieuwe showrunner!

Laatste man
Y: The Last Man is een zestigdelige comicreeks, geschreven door Vaughan, met artwork door Pia Guerra. Het verhaal draait om Yorick Brown, die de laatste man op Aarde blijkt te zijn nadat een verschrikkelijke gebeurtenis de hele wereld op z’n kop heeft gezet. Yorick vroeg zijn vriendin Beth net ten huwelijk op het moment dat alles mis liep en gaat naar haar op zoek. Tegelijk wil hij antwoorden hebben over wat er is gebeurd.

De serie draait onder meer om geslacht, ras, klasse en overleven. Vanaf wanneer de show te zien is, weten we nog niet.Lees ook: Eerste foto 'Y: The Last Man'!

Lees meer over: Y The Last Man, FX, Brian K Vaughan, Eliza Clark

Populair nieuws