Superhelden-serie 'The Boys' is een megahit voor Amazon!

'The Boys' is een megahit voor Amazon

Er komt een tweede seizoen, dus we kunnen nu al uitkijken naar meer!

Jim Pedd, 10 augustus 2019 om 10:00

The Boys blijkt een megahit te zijn voor Amazon. De serie, die gebaseerd is op de gelijknamige comics van Darick Robertson en Garth Ennis, draait om een wereld waarin superhelden mainstream zijn en de nieuwe popsterren. Nu blijkt het een grote hit.
Amazon kondigt namelijk aan dat de serie een van de best bekeken series tot nu toe is op de streamingdienst. “We zijn erg blij dat The Boys onze voorspellingen voor kijkcijfers in de eerste twee weken al overtroffen heeft en daarmee een van de meest bekeken Amazon Original series is geworden bij onze Prime Video-klanten,” laat Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios, weten. “Dit zorgt voor goed momentum en de nodige opwinding, nu we ons voorbereiden op het tweede seizoen.”

Lees ook: Eén scène in superhelden-serie 'The Boys' ging écht te ver!

Tweede seizoen
Het tweede seizoen werd al aangekondigd voordat de opnames van de eerste reeks afgerond waren. Dat liet al meteen zien hoeveel vertrouwen Amazon had in het project en gek is dat niet. The Boys bleek namelijk een sterke mix van grof geweld, karakterontwikkeling en verhaal te bieden.

Lees ook: Nieuwe en unieke serie 'The Boys' verklaart de oorlog aan alle superhelden!

Bron: CB

Lees meer over: The Boys, Amazon, Serie, Prime Video

Populair nieuws