Cast voor finale seizoen 'Arrow' wordt nog even flink door elkaar gehaald

Cast S8 'Arrow' wordt flink door elkaar gehaald

Al was die series regular status eigenlijk een beetje misleidend...

Geoffrey Ketels, 9 augustus 2019 16:34

Het achtste en laatste seizoen van Arrow zit er alweer aan te komen. Het lijkt er naar uit te zien dat de cast voor dit finale seizoen een beetje door elkaar werd gehaald. Inmiddels is namelijk bekend gemaakt dat de populaire acteur 'Colton Haynes' zijn status als series regular kwijt is.
Voor de finale 10 afleveringen van Arrow zal 'Colton Haynes' dus geen series regular meer zijn. Dat is opvallend, want eigenlijk had hij deze status nog maar net terug verworven in het zevende seizoen van de reeks. Dit gezegd zijnde is het wellicht ook niet zo dat de acteur volledig uit de serie zal verdwijnen. Bij monde van showrunner 'Beth Schwartz' werd dan ook aangegeven dat men hoopt de acteur alsnog te mogen verwelkomen in het finale seizoen.

Lees ook: 'Arrow' had bijna geen achtste seizoen meer gekregen!

Series regular
Het moet gezegd dat het verdwijnen van het personage van Haynes als series regular toch een beetje als een verrassing komt. Dit niet in het minst omdat het zevende seizoen en diens flash-forward verhaallijn enkele openingen heeft gelaten voor het personage. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat de series regular status van Haynes in het zevende seizoen enigszins misleidend was. Dit niet in het minst omdat de acteur slechts in minder dan de helft van de 22 afleveringen daadwerkelijk te zien was.

Niet alleen Haynes verloor zijn series regular status voor het finale seizoen. Dit geldt natuurlijk ook voor actrice 'Emily Bett Rickards'. In tegenstelling tot Haynes is de kans bovendien groot dat de actrice zelfs helemaal niet te zien zal zijn in het finale seizoen. Anderzijds is het wel zo dat verschillende andere namen zijn gebombardeerd tot series regulars. Het gaat hierbij dan niet alleen om Katherine McNamara en Ben Lewis, maar ook om Joseph David-Jones en natuurlijk ook om Charlie Barnett (bekend van onder meer Chicago Fire).

Lees ook: Laatste seizoen 'Arrow' brengt twee grote personages terug!

Bron: TVline.com

Lees meer over: Arrow, Colton Haynes, serie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws