Katana terug in laatste seizoen 'Arrow'

Katana terug in laatste seizoen 'Arrow'

Dat betekent dat Oliver Queen mogelijk een tripje naar Hong Kong maakt.

Jim Pedd, 9 augustus 2019 om 17:38

Arrow brengt voor het achtste en laatste seizoen een aantal oude bekenden terug. Een daarvan is Tatsu Yamashiro, gespeeld door actrice Rila Fukushima. Zij was voor het laatst in het vijfde seizoen te zien in een korte cameo en speelt de rol van Katana in het Arrowverse.
In het derde seizoen was ze een belangrijk bijpersonage, dat sindsdien een aantal keren terugkeerde. Haar echtgenoot Maseo was in de serie een van de handlangers van Oliver Queen, die toen in Hong Kong zat. Eerst vond ze dat maar niets, tot hij haar leven redde. Daarna was het koek en ei tussen de twee.

Lees ook: Trailer laatste seizoen 'Arrow'!

Einde serie?
Toen Tatsu de serie verliet, speculeerden fans dat dit kwam doordat Karen Fukuhara het personage ging spelen in Suicide Squad. In die film gebruikte het personage, net als in de comics, een zwaard dat betoverd was met de zielen van hen die zij vermoord had. Of ze terugkeert in deze vorm in Arrow is nog niet bekend.

De serie krijgt nog een laatste seizoen van tien afleveringen en eindigt met het Crisis on Infinite Earths evenement dat The CW plant. Dat duurt vijf afleveringen en is een megacrossover tussen alle Arrowverse-series.

Lees ook: 'Arrow' had bijna geen achtste seizoen meer gekregen!

Bron: GreenArrowTV

Lees meer over: Arrow, The CW, Katana, Rila Fukushima, Arrowverse

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws