Geen revival voor 'Constantine' mogelijk

Maar het personage komt centraal te staan in Legends of Tomorrow.

Jim Pedd, 11 augustus 2019 10:00

The CW heeft zijn toekomstplannen voor John Constantine in het Arrowverse onthuld. Er zijn geen plannen om de serie rond het personage van Matt Ryan terug te brengen, maar de acteur mag de rol voorlopig nog wel blijven spelen in Legends of Tomorrow. In het nieuwe seizoen strijdt John met een van zijn voornaamste vijanden.
John Constantine verscheen ooit als bijrol in de comics rond Swamp Thing van Alan Moore, maar kreeg al snel een eigen leven. Hij kreeg van Vertigo Comics een eigen serie, in de vorm van Hellblazer en verscheen in comics van onder meer The Sandman en Lucifer. In 2014 was het eindelijk zover en gunde NBC het personage een eigen televisieserie. Maar die werd al na een half seizoen geannuleerd.

Lees ook: NBC kapt met 'Constantine'

Geen nieuw seizoen
The CW-baas Mark Pedowitz laat weten dat er geen gesprekken plaatsvinden over een tweede seizoen van Constantine. Wel is het de bedoeling om het personage een grote rol te blijven geven in Legends of Tomorrow. Zo groot zelfs, dat seizoen vijf van die serie zich helemaal op hem focust.

Bron: CB

Lees meer over: Constantine, The CW, Matt Ryan, Legends of Tomorrow

Informatie over de serie: Constantine

Populair nieuws