Eerste trailer 'Bourne'-spinoff 'Treadstone'

Eerste trailer 'Bourne'-spinoff 'Treadstone'

Een spannende serie die zich in hetzelfde universum als de Jason Bourne-films afspeelt.

Zilko Tarici, 10 augustus 2019 om 12:08

USA Network heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor de spannende actie-serie Treadstone, een spinoff van de Jason Bourne-franchise.
In de serie zien we hoe het geheime CIA-programma Treadstone werd opgezet en hoe het tot op de dag vandaag wordt benut voor geheime operaties waarbij haast onverslaanbare huurmoordenaars worden ingezet. Binnen Treadstone zijn er twee programma’s die worden belicht in de serie: Blackbriar (ook bekend uit de films) en Cicada.

Lees ook: Nieuwe castleden voor 'Bourne'-spinoff 'Treadstone'

In het begin van de serie zien we hoe de CIA erachter komt dat iemand Cicada-agenten over de hele wereld ‘wakker maakt’ en vervolgens niks meer kunnen herinneren over hun deelname aan het programma.

Cast en crew
De hoofdrollen in Treadstone worden gespeeld door Jeremy Irvine en Brian J. Smith. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Omar Metwally, Tracy Ifeachor, Han Hyo Joo, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle, Patrick Fugit, Michael Gaston, Shruti Haasan, Tess Haubrich en Michelle Forbes.

Heroes-bedenker Tim Kring doet dienst als scenarist en uitvoerend producent, terwijl Ramin Bahrani de pilot-aflevering regisseert.

Lees ook: Jason Bourne spin-off 'Treadstone' vindt kopstukken


Bron: USA Network

Lees meer over: Jason Bourne, Treadstone, Jeremy Irvine, Omar Metwally, Patrick Fugit

Populair nieuws