search

Ons nieuws van zondag 11 augustus 2019

Gave trailer 'Sons of Anarchy'-spinoff 'Mayans M.C.' seizoen 2!
Series / Trailer

Gave trailer 'Sons of Anarchy'-spinoff 'Mayans M.C.' seizoen 2!

Binnenkort start seizoen 2!

Na zeven seizoenen stopte in 2015 de serie Sons of Anarchy en in 2018 verscheen het eerste seizoen van Mayans M.C., een spin-off rond de Mayans Motorcycle Club. Nu is er een nieuwe teaser trailer verschenen voor het tweede seizoen! Check de beelden hieronder!

In Mayans M.C. volgen we de club die ooit te boek stond als rivalen van de Sons. Later werden het bondgenoten. In de serie, die zich enkele jaren na Sons of Anarchy afspeelt, zien het fictieve stadje Santo Padre. We volgen Ezekiel "EZ" Reyes die tegen zijn wil in aansluit bij de gewelddadige motorclub.



Lees ook: 'Mayans MC' draait om personages die los staan van de maatschappij

Het nieuwe seizoen debuteert op 3 september op de zender FX. Het eerste seizoen, met rollen voor Edward James Olmos, JD Pardo, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Antonio Jaramillo en Carla Baratta, wist gemiddeld zo'n 2 miljoen kijkers in de States te boeien. Voorlopig staat deze nog niet op Netflix, de moederserie wel!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het zou zomaar kunnen dat 'The OA' dan toch niet wordt afgevoerd!
Series / Nieuws

Het zou zomaar kunnen dat 'The OA' dan toch niet wordt afgevoerd!

Komt er alsnog een derde seizoen van de populaire serie?

Netflix heeft de voorbije week vriend en vijand verrast door aan te kondigen dat de serie The OA geen vervolg meer krijgt. Dit betekent dat het tweede seizoen ook meteen het laatste is. Toch zou dat zomaar eens helemaal anders kunnen uitpakken, althans volgens de theorie van een grote fan.

Het internet is de perfecte plaats voor fans van een televisieserie om te rouwen nadat er een serie wordt afgevoerd. Dit gezegd zijnde is het ook zo dat het cancellen van een serie niet altijd zomaar door iedereen wordt geloofd. Vaak gebeurt dit ook nog eens met een uitstekende reden. Dit geldt ook voor het cancellen van The OA. De theorie waar één groep fans mee op de proppen is gekomen is wel erg opvallend. Ze zou er dan ook voor kunnen zorgen dat de toekomst van de serie er volledig anders uit zal komen te zien.

Lees ook: 'The OA'-acteur Jason Isaacs vindt schrappen serie een slechte zaak

"Heel wat redenen wijzen in de richting dat het nieuws over het einde van de serie The OA niet juist is. In eerste instantie is er bijvoorbeeld het moment van aankondiging. Dit gebeurt precies op het moment dat er zou moeten worden nagedacht over een verlenging van de reeks. Bovendien is er het feit dat de vernieuwingsbeweging is opgezet door 'Jason Isaacs'. De tweet van Brit over de laatste tekst van 'Grandma Vu' is de derde hint. Tot slot is er ook nog het feit dat de Netflix VP een quote de wereld heeft ingestuurd waarin wordt aangegeven er naar uit te kijken om samen te werken met Brit en Zal. Deze aanwijzingen zijn bovendien nog maar het topje van de ijsberg".

Vernieuwingscampagne
Vooral de timing die Netflix heeft gekozen lijkt er eentje te zijn die vragen oproept. Ze heeft de aankondiging van het cancellen van de reeks dan ook gedaan op het ogenblik dat fans op social media hun vernieuwingscampagne voor de reeks wilden lanceren. Des te opvallender is het dat de campagne blijkbaar het idee was van 'Jason Isaacs' welke in de serie de rol op zich neemt van 'Hap'. Daarnaast is het zo dat het tweede seizoen verscheen aan het einde van de maand maart van dit jaar. In principe vernieuwt Netflix een serie altijd na ongeveer één maand. Dit zorgt er voor dat het nieuws over het cancellen van The OA aanzienlijk lang(er) op zich heeft laten wachten.

Lees ook: Netflix-serie 'The OA' gaat geschrapt worden

Los van bovenstaande duurde het ook erg lang vooraleer seizoen 2 uiteindelijk verscheen. Het eerste seizoen van de serie ging dan ook in première in het midden van de maand december 2016. Het werd enkele maanden later, meer bepaald in februari 2017 verlengd. Vervolgens duurde het zomaar even nog twee jaar vooraleer het tweede seizoen werd gelanceerd.

De vraag is nu vooral welke reden Netflix zou kunnen hebben om foutief nieuws met betrekking tot The OA de wereld in te sturen. Of de reeks nu al dan niet nog een vervolg zal krijgen zal de toekomst moeten uitwijzen. Hoe het ook zij, het mag duidelijk zijn dat het nieuws over het cancellen van de populaire serie heel wat teweeg heeft gebracht. Heb je het tweede seizoen van The OA nog niet gezien? Dan is dat nog steeds mogelijk op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto 'Halo' geeft eerste blik op Master Chief
Series / Foto's

Foto 'Halo' geeft eerste blik op Master Chief

Dit gaat nog heel gaaf worden!

Vandaag is er een eerste beeld vanaf de set van Halo vrijgegeven. Een decennium geleden was de franchise nog een van de populairste gamereeksen die er waren. Sindsdien hoopt televisiezender Showtime dat succes te gebruiken voor een live-action serie.

De serie komt voorlopig nog niet uit, maar men is wel al bezig met de voorbereidingen. Zodoende zien we vandaag dus een foto van hoofdrolspeler Pablo Schreiber die de rol van Master Chief speelt. Zoals duidelijk uit onderstaand beeld blijkt, heeft men ervoor gekozen de klassieke helm uit de games ook in de serie te gebruiken.

Lees ook: Dit zijn de hoofdrolspelers van de 'Halo'-serie!

Eerste foto
Het beeld werd geplaatst door de Twitter-account die voor de serie is aangemaakt en bevat een Throwback-foto. Hieronder kan je hem zien:



De serie is al enige tijd in de maak, maar kwam nog nooit zo dicht bij realisatie als nu. Nu is er namelijk een cast en crew en is er het budget om de serie gemaakt te krijgen. In 2021 moet deze te zien zijn op Showtime.

Lees ook: 'Halo'-serie wordt net zo episch en complex als 'Game of Thrones'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' kan verder als de comics ingehaald zijn
Series / Nieuws

'The Walking Dead' kan verder als de comics ingehaald zijn

De comics zijn voorbij. De serie nog lang niet.

Alhoewel de comics van The Walking Dead onlangs plotseling eindigden, zijn er voor de serie nog "een heleboel verhalen te vertellen". Dat belooft showrunner Angela Kang in een interview tijdens de San Diego Comic-Con.

Kang vertelde dat er "nog heel wat nummers over zijn voordat we het einde van de comics bereikt hebben." De serie "heeft veel te danken aan bedenker Robert Kirkman, met de geweldige routekaart die hij ons bood". Volgens Kang is er echter ook na de comics nog een boel leven voor de franchise.

Lees ook: 'The Walking Dead'-universum wordt nog vele malen groter

Veel mogelijk
Alhoewel de serie voor een deel goed de comics volgt, is het niet de bedoeling om die religieus te gaan volgen nu. In plaats daarvan ziet men het vooral als een gids voor de toekomst. "Er zijn personages, zoals Carol, die een tijd geleden doodging in de comics. Daryl bestaat niet en Michonne zit er bijna net zoveel in als Andrea. Er zijn zoveel verschillen ondertussen" vertelde ze verder.

De serie gaat nu zijn tiende seizoen in.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen revival voor 'Constantine' mogelijk
Series / Nieuws

Geen revival voor 'Constantine' mogelijk

Maar het personage komt centraal te staan in Legends of Tomorrow.

The CW heeft zijn toekomstplannen voor John Constantine in het Arrowverse onthuld. Er zijn geen plannen om de serie rond het personage van Matt Ryan terug te brengen, maar de acteur mag de rol voorlopig nog wel blijven spelen in Legends of Tomorrow. In het nieuwe seizoen strijdt John met een van zijn voornaamste vijanden.

John Constantine verscheen ooit als bijrol in de comics rond Swamp Thing van Alan Moore, maar kreeg al snel een eigen leven. Hij kreeg van Vertigo Comics een eigen serie, in de vorm van Hellblazer en verscheen in comics van onder meer The Sandman en Lucifer. In 2014 was het eindelijk zover en gunde NBC het personage een eigen televisieserie. Maar die werd al na een half seizoen geannuleerd.

Lees ook: NBC kapt met 'Constantine'

Geen nieuw seizoen
The CW-baas Mark Pedowitz laat weten dat er geen gesprekken plaatsvinden over een tweede seizoen van Constantine. Wel is het de bedoeling om het personage een grote rol te blijven geven in Legends of Tomorrow. Zo groot zelfs, dat seizoen vijf van die serie zich helemaal op hem focust.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.