Keert Jeffrey Dean Morgan niet terug in 'Supernatural'?

Jeffrey Dean Morgan niet terug in 'Supernatural'?

Geoffrey Ketels, 12 augustus 2019 om 16:33

Er worden nauwelijks details de wereld ingestuurd met betrekking tot het einde van de lang-lopende serie Supernatural. Wel lijkt het er naar uit te zien dat fans van 'Jeffrey Dean Morgan' niet hoeven te hopen op een nieuwe, grote terugkeer van de acteur. De kans dat hij in het finale seizoen van de reeks te zien zal zijn is dan ook bijzonder klein.

Morgan kroop in de huid van het personage 'John Winchester', de vader van Sam en Dean. Hij vertolkte deze rol in de eerste twee seizoenen van de reeks. Fans van de serie herinneren zich ongetwijfeld nog het moment waarop John in het tweede seizoen zijn leven gaf voor Dean. Hiermee bleek meteen een einde te komen aan het optreden van de acteur in de serie. Supernatural zou Supernatural echter niet zijn wanneer het niet af en toe een mogelijkheid zou vinden om een bepaald personage terug tot leven te wekken.

Lees ook: Laatste seizoen langlopende hitserie 'Supernatural' krijgt 'bevredigend' einde

300ste aflevering
Ook Jeffrey Dean Morgan maakte op een zeker ogenblik een grote terugkeer in Supernatural. Dit gebeurde in de 300ste aflevering die luisterde naar de naam "Lebanon". De hereniging die toen plaatsvond zou zich volgens heel wat fans ook in het finale deel van de reeks kunnen voordoen. Dat zou natuurlijk geweldig zijn, maar één van de schrijvers van Supernatural heeft deze hoop eigenlijk nagenoeg meteen de kop ingedrukt.

De schrijver heeft namelijk aangegeven dat de kans dat er terug een dergelijke terugkeer wordt gerealiseerd wel erg klein is. Opvallend is wel dat dit in schril contrast staat met de uitspraken die eerder werden gedaan door één van de executive producers. Hij wou namelijk absoluut niet uitsluiten dat Morgan nog terug zou keren. Wel benadrukte hij dat het moeilijk zou worden om een nog mooier einde te schrijven voor diens personage.

Alles bij elkaar gezien lijkt het dus zo goed als vast te staan dat Morgan niet meer terug zal keren voor het laatste seizoen van Supernatural...

Lees ook: Er komen geen spin-offs van 'Supernatural'

Bron: Screenrant.com

Lees meer over: Jeffrey Dean Morgan, serie, Supernatural

Informatie over de serie: Supernatural

Populair nieuws