search

Ons nieuws van maandag 12 augustus 2019

Epische scène tussen Carol en Alpha in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Epische scène tussen Carol en Alpha in 'The Walking Dead'

Seizoen tien start op 6 oktober!

Volgens showrunner Angela Kang kunnen we ons opmaken voor een epische scène tussen Carol (Melissa McBride) en Alpha (Samantha Morton) in het tiende seizoen van The Walking Dead. Het wordt een ware "face-off".

Tijdens een preview-special zei de showrunner: "Ik bedoel, we gaan zeker meer van Carol-Alpha zien, en het wordt geweldig. Ik denk veel aan die scène die ze samen hebben. Deze is gewoon episch, gewoon zo cool. Ja, het gaat er hard aan toe." Let op spoilers voor de reeds verschenen afleveringen!

Lees ook: Whisperers in 'The Walking Dead' zijn barbaars

Moord van Henry
Uiteraard draait het dan om de moord van Carols zoon Henry, door Alpha. Zijn hoofd werd gebruikt om het grondgebied van de Whisperer af te zetten. Carol heeft er uiteraard flink nachtmerries van.

"Toen we haar voor het laatst zagen, was ze absoluut verwoest door de dood van Henry en alle anderen die op de palen belandden," zei McBride tijdens Talking Dead. "En ik denk dat ze zich misschien een beetje geïsoleerd voelt, haar verdriet verwerkt, misschien tegen wraakgevoelens vecht. Er zijn onverwachte dingen rond Carol. Onverwacht en verwacht. Verwacht het onverwachte."
 
Het tiende seizoen van The Walking Dead debuteert op 6 oktober op AMC!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bloederige eerste foto 'The Boys' seizoen 2
Series / Nieuws

Bloederige eerste foto 'The Boys' seizoen 2

Maar wiens bloed zien we op de foto?

Amazon heeft met The Boys een hit van formaat in handen. De serie debuteerde twee weken geleden en was bij zowel fans als critici een succes. En dus wordt er hard gewerkt aan het tweede seizoen, waarvan showrunner Eric Kripke nu al een eerste foto heeft vrijgegeven.

Op de foto zien we Kripke in het midden, die omringd wordt door Kimiko, Frenchie, Hughie en Mother's Milk. Hughie en Mother's Milk zijn bedekt met bloed. De vraag is natuurlijk waar Butcher uithangt en met wiens bloed de twee bedekt zijn. Dat gaan we voorlopig niet weten, want het zal vermoedelijk nog wel even duren voordat de tweede reeks te zien is.The Boys is een serie die draait om superhelden die gruweldaden begaan, die elke keer weer verborgen worden omdat ze nou eenmaal aanbeden worden door het publiek. Billy Butcher rekruteert de Boys, die allemaal slachtoffer zijn van de Seven. Dat zijn de meest beruchte superhelden van de wereld. De bedoeling? Hen neerhalen en de corruptie stoppen.

Lees ook: Superhelden-serie 'The Boys' is een megahit voor Amazon!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert Jeffrey Dean Morgan niet terug in 'Supernatural'?
Series / Nieuws

Keert Jeffrey Dean Morgan niet terug in 'Supernatural'?

De acteur zal wellicht niet te zien zijn in finale seizoen van de reeks...

Er worden nauwelijks details de wereld ingestuurd met betrekking tot het einde van de lang-lopende serie Supernatural. Wel lijkt het er naar uit te zien dat fans van 'Jeffrey Dean Morgan' niet hoeven te hopen op een nieuwe, grote terugkeer van de acteur. De kans dat hij in het finale seizoen van de reeks te zien zal zijn is dan ook bijzonder klein.

Morgan kroop in de huid van het personage 'John Winchester', de vader van Sam en Dean. Hij vertolkte deze rol in de eerste twee seizoenen van de reeks. Fans van de serie herinneren zich ongetwijfeld nog het moment waarop John in het tweede seizoen zijn leven gaf voor Dean. Hiermee bleek meteen een einde te komen aan het optreden van de acteur in de serie. Supernatural zou Supernatural echter niet zijn wanneer het niet af en toe een mogelijkheid zou vinden om een bepaald personage terug tot leven te wekken.

Lees ook: Laatste seizoen langlopende hitserie 'Supernatural' krijgt 'bevredigend' einde

300ste aflevering
Ook Jeffrey Dean Morgan maakte op een zeker ogenblik een grote terugkeer in Supernatural. Dit gebeurde in de 300ste aflevering die luisterde naar de naam "Lebanon". De hereniging die toen plaatsvond zou zich volgens heel wat fans ook in het finale deel van de reeks kunnen voordoen. Dat zou natuurlijk geweldig zijn, maar één van de schrijvers van Supernatural heeft deze hoop eigenlijk nagenoeg meteen de kop ingedrukt.

De schrijver heeft namelijk aangegeven dat de kans dat er terug een dergelijke terugkeer wordt gerealiseerd wel erg klein is. Opvallend is wel dat dit in schril contrast staat met de uitspraken die eerder werden gedaan door één van de executive producers. Hij wou namelijk absoluut niet uitsluiten dat Morgan nog terug zou keren. Wel benadrukte hij dat het moeilijk zou worden om een nog mooier einde te schrijven voor diens personage.

Alles bij elkaar gezien lijkt het dus zo goed als vast te staan dat Morgan niet meer terug zal keren voor het laatste seizoen van Supernatural...

Lees ook: Er komen geen spin-offs van 'Supernatural'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Releasedatum 'Peaky Blinders' seizoen 5 is bekend!
Series / Nieuws

Releasedatum 'Peaky Blinders' seizoen 5 is bekend!

Het vijfde seizoen bestaat terug uit 6 afleveringen...

Goed nieuws voor fans van de serie Peaky Blinders! Vanaf 25 augustus verschijnt het vijfde deel van de serie namelijk op BBC! Het vijfde seizoen bestaat uit zes afleveringen.

In het vijfde seizoen van Peaky Blinders maakt acteur 'Tommy Shelby' zijn opwachting als 'Cillian Murphy'. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de acteur 'Sam Claflin' welke onder meer bekend staat om zijn optreden in The Hunger Games. Hij zal in de huid kruipen van het personage 'Oswald Mosley'.

Lees ook: Gewelddadige eerste trailer 'Peaky Blinders' seizoen 5!

Einde in zicht?.
Met de lancering van het vijfde seizoen op BBC lijkt het einde van de reeks langzaam maar zeker dichterbij te komen. In het verleden heeft de maker van de serie, namelijk 'Steven Knight' reeds aangegeven dat de serie er naar alle waarschijnlijkheid na zeven seizoenen mee zal ophouden. Dit werd echter nooit met honderd procent zekerheid bevestigt. De kans dat de serie ook na het zevende seizoen nog verder door zal gaan blijft dus bestaan, al lijkt die kans toch eerder klein te zijn.

Heb je nog niet eerder kennis gemaakt met Peaky Blinders? In dat geval biedt het streamingplatform Netflix je daar alle mogelijkheden toe. De eerste vijf seizoenen zijn immers allemaal nog via deze streamingdienst te bekijken. Dit geldt op moment van schrijven nog niet voor het vijfde deel uit de reeks. Wanneer deze op Netflix zal verschijnen is vooralsnog ook nog niet bekend.

Lees ook: 'Peaky Blinders' krijgt ook zesde en zevende seizoen!

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders bestaat terug uit 6 afleveringen en zal dus vanaf 25 augustus te zien zijn op BBC!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jennifer Aniston: "Soms mis ik 'Friends' en die tijd van mijn leven"
Series / Celebrity

Jennifer Aniston: "Soms mis ik 'Friends' en die tijd van mijn leven"

Na 10 succesvolle seizoenen kwam er in 2004 een einde aan de serie \'Friends\', Aniston vertelt in een interview met [i]Harper's Bazaar[/i] over haar herinneringen uit die tijd.

Na 10 succesvolle seizoenen kwam er in 2004 een einde aan de serie Friends, toch blijft het een van de meest populaire shows aller tijden. Zelfs nu is het een van de meest bekeken series op Netflix. Aniston spreekt in een interview met Harper's Bazaar over haar herinneringen uit die tijd.

De cast van Friends is ook buiten de serie goede vrienden gebleven. Voor de meeste van hen was dit hun eerste echte succes en ze waren niet voorbereid op de roem die ze dankzij de serie zouden bereiken. Een foto die Courtney Cox onlangs op Instagram plaatste, bracht Aniston meteen terug naar die spannende tijd, vertelt ze.

"Toen Friends begon, waren we allemaal zo naive. We konden niet geloven wat er gebeurde en we hadden geen idee. Op Instagram heeft Courteney onlangs een oude foto van ons geplaatst voordat de show zelfs werd uitgezonden. Ik herinner me dat ik niet begreep dat dit mijn leven was."

Bekijk op instagram


Geen van de acteurs wisten waar ze aan begonnen of hoe goed mensen erop zouden reageren.

Lees ook: Komt er nu wel of geen 'Friends' reünie?

"Ik begon meer zelfvertrouwen te krijgen tijdens 'Friends'. In zekere zin was die show de ultieme vertrouwensoefening. We hielpen elkaar erdoorheen."

Cox, Kudrow en Aniston blijven tot op de dag van vandaag goede vrienden en duiken af "‹"‹en toe op elkaars Instagram-foto's op:

Bekijk op instagram


Lees ook: Geen zorgen: 'Friends' blijft voorlopig op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jackie Tohn over 'GLOW' seizoen 3: "persoonlijk en emotioneel"
Series / Interview

Jackie Tohn over 'GLOW' seizoen 3: "persoonlijk en emotioneel"

'GLOW'-actrice Jackie Tohn onthuld het persoonlijke verhaal achter emotionele aflevering S3

De Netflix-serie GLOW is ruim voorzien van humor, toch is er altijd plek voor serieuze onderwerpen. Jackie Tohn (Melanie Rosen) vertelt in een interview met Entertainment Weekly over de emotionele en persoonlijke zesde aflevering, "Outward Bound" van het derde seizoen.

In het onderstaande artikel staan spoilers over S3 van GLOW.

Het heeft misschien tweeëneenhalf seizoenen geduurd, maar Melrose (Jackie Tohn) leert een aantal waardevolle lessen over racisme en komedie wanneer de dames van GLOW eindelijk goed kijken naar de racistische personages die ze gebruiken als hun worstelende alter ego's.

In een interview met Entertainment Weekly, onthult Tohn dat ze een uiterst persoonlijke band met die scène heeft. "Veel van onze verhaallijnen komen uit ons echte leven", zegt ze. "De ouders van Ellen, die Jenny speelt, zijn overlevenden van de Cambodjaanse genocide. Mijn moeder is een overlevende van de eerste generatie Holocaust. Ellen en ik waren bij een Seder en we hadden het over de Cambodjaanse genocide en de holocaust."

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'GLOW' seizoen 3!

Dat gesprek inspireerde Tohn en Wong om de GLOW-schrijvers te benaderen en te vragen om hun verschillende familiegeschiedenissen dit seizoen in de show op te nemen. "Het was gewoon zo gek dat een Jood uit New York en een Cambodjaans meisje uit Canada zoveel gemeen hebben," zegt Tohn.

"Onze personages spelen beste vrienden in de show, en hier hebben we deze intense, gekke gesprekken over wat zeer schokkend soortgelijke dingen zijn die onze zeer verschillende families moesten doorstaan. En ze schreven het meteen in de show."

Tohn hoopt dat met name deze scène een licht werpt op zware kwesties waarover gesproken moet worden.

Het derde seizoen over de buitenbeentjes van de Gorgeous Ladies of Wrestling is nu te zien op Netflix.

Lees ook: Netflix stopte bijna met 'GLOW'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mythe over 'The Witchers' ontkracht
Series / Nieuws

Mythe over 'The Witchers' ontkracht

Henry Cavill gaat in op de uiterst aparte personages.

Tijdens de San Diego Comic-Con debuteerde de eerste trailer van Netflix-serie The Witcher. Alhoewel de games erg bekend zijn, is er nog veel niet breed bekend over de franchise. Acteur Henry Cavill gaat tegenover ComicBook.com in op de mythes rond de Witchers.

Een van de mythes rond de Witchers, is dat ze geen emoties voelen. Dat klopt niet volgens Cavill. Het is wel een mythe die de wereld in is geholpen om hen te helpen bij hun werk als monsterjagers.

Lees ook: Netflix-serie 'The Witcher' heeft geen schurk!?

Mythes rond de Witchers
"Het is niet zo dat de Witchers geen morele beslissingen mogen maken. Het is de mythe dat ze geen emoties hebben. Het helpt hen echter als ze geld vragen voor een monster. Als ze geen emoties hebben, kunnen ze zo hard onderhandelen als ze maar willen en kan iemand niet het argument gebruiken dat ze bijvoorbeeld kinderen hebben," lichtte Cavill toe. "Geralt gaat veel dieper dan dat. Hij heeft een harde buitenkant, omdat hij gelooft dat de wereld zo is. Maar diep van binnen gelooft deze man in wat de wereld kan zijn."

Dat is dan ook deel van de charme van Geralt of Riva. Het personage heeft bondgenoten die hij op alle manieren helpt. Hij is extreem loyaal en werkt hard om zijn vrienden te beschermen.

Lees ook: Aankomende Netflix-serie 'The Witcher' moet ons 'Game of Thrones' doen vergeten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Whisperers in 'The Walking Dead' zijn barbaars
Series / Nieuws

Whisperers in 'The Walking Dead' zijn barbaars

Als je Negan erg vond, vind je deze schurken nog veel erger.

Als je Negan al een superschurk vond, dan ga je de Whisperers al helemaal niks vinden. De cast van The Walking Dead belooft dat de als Walkers vermomde en barbaarse Whisperers een heel stuk erger zijn dan Negan en de Saviors. Dat belooft dus wat voor het tiende seizoen van de AMC-serie.

"Ze zijn echt veel erger. De Whisperers zijn de terreur die naast je woont," aldus acteur Avi Nash tegenover IGN. "Ze dwingen ons niet om ons bij hen te voegen. Ze nemen geen gijzelaars. Nee, ze sluipen je huis binnen, spietsen hoofden op een staak en lachen er daarna over in het bos."

Lees ook: 'The Walking Dead'-universum wordt nog vele malen groter

Veel erger
Acteur Ryan Hurst, die de Whisperer Beta speelt, laat weten dat het inderdaad gruwelijke schurken zijn. "De evolutie van antagonisten in de serie is altijd al intrigerend geweest. De Whisperers zijn min of meer ondoordringbaar als tegenstanders, omdat ze zo compleet doorgedraaid zijn."

Dat maakt het dus heel interessant voor de crew om te overleven. "Kijk, voor hen is dit gewoon hoe de wereld werkt," aldus Eleanor Matsuura. "Ze proberen ons gewoon te leren dat dit de manier is waarop de zaken gaan en dat het aankomt op de sterkste."

Lees ook: 'The Walking Dead' kan verder als de comics ingehaald zijn
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.