Releasedatum 'Peaky Blinders' seizoen 5 is bekend!

Releasedatum 'Peaky Blinders' seizoen 5 is bekend!

Het vijfde seizoen bestaat terug uit 6 afleveringen...

Geoffrey Ketels, 12 augustus 2019 om 15:28

Goed nieuws voor fans van de serie Peaky Blinders! Vanaf 25 augustus verschijnt het vijfde deel van de serie namelijk op BBC! Het vijfde seizoen bestaat uit zes afleveringen.
In het vijfde seizoen van Peaky Blinders maakt acteur 'Tommy Shelby' zijn opwachting als 'Cillian Murphy'. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de acteur 'Sam Claflin' welke onder meer bekend staat om zijn optreden in The Hunger Games. Hij zal in de huid kruipen van het personage 'Oswald Mosley'.

Lees ook: Gewelddadige eerste trailer 'Peaky Blinders' seizoen 5!

Einde in zicht?.
Met de lancering van het vijfde seizoen op BBC lijkt het einde van de reeks langzaam maar zeker dichterbij te komen. In het verleden heeft de maker van de serie, namelijk 'Steven Knight' reeds aangegeven dat de serie er naar alle waarschijnlijkheid na zeven seizoenen mee zal ophouden. Dit werd echter nooit met honderd procent zekerheid bevestigt. De kans dat de serie ook na het zevende seizoen nog verder door zal gaan blijft dus bestaan, al lijkt die kans toch eerder klein te zijn.

Heb je nog niet eerder kennis gemaakt met Peaky Blinders? In dat geval biedt het streamingplatform Netflix je daar alle mogelijkheden toe. De eerste vijf seizoenen zijn immers allemaal nog via deze streamingdienst te bekijken. Dit geldt op moment van schrijven nog niet voor het vijfde deel uit de reeks. Wanneer deze op Netflix zal verschijnen is vooralsnog ook nog niet bekend.

Lees ook: 'Peaky Blinders' krijgt ook zesde en zevende seizoen!

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders bestaat terug uit 6 afleveringen en zal dus vanaf 25 augustus te zien zijn op BBC!

Bron: Independent

Lees meer over: Peaky Blinders, BBC, serie, Netflix

Informatie over de serie: Peaky Blinders

Populair nieuws