Nieuw op Netflix: liefhebbers van animatieseries kunnen zich opmaken voor 'Cannon Busters' seizoen 1

Nieuw op Netflix: Animatieserie 'Cannon Busters'

De animatieserie is het geesteskind van 'LeSean Thomas'...

Geoffrey Ketels, 14 augustus 2019 om 14:23

LeSean Thomas lanceerde in het jaar 2014 een crowdfundcampagne met als doel om een testaflevering te maken voor een animatieserie genaamd Cannon Busters. De serie zou gebaseerd zijn op zijn eigen stripverhaal. Drie jaar later is duidelijk geworden dat het geesteskind van 'Thomas' een onderkomen heeft gevonden bij de populaire streamingdienst 'Netflix'.
Liefhebbers van animatieseries kunnen zich sowieso reeds opmaken voor een leuk en meeslepend verhaal. Cannon Busters speelt zich dan ook af in het fantasievolle 'Gearbolt'. In de serie zal de kijker niet alleen de grappige, maar ook actievolle belevenissen volgen van een hoogtechnologische vriendschapsrobot die luistert naar de naam 'S.A.M.'. Op het ogenblik dat de tovenaar 'Locke' het rijk aanvalt en daarbij ook de koning ontvoert wordt de vriendschapsrobot gescheiden van prins Kelby. Vervolgens besluit S.A.M. om de achtervolging in te zetten in een poging om de verdwenen troonopvolger terug te halen. Tijdens haar avontuur maakt ze onder meer kennis met 'Casey Turnbuckle', een oude onderhoudsrobot en 'Philly the Kid', een crimineel welke onsterfelijk blijkt te zijn.

12 afleveringen
Het eerste seizoen van de nieuwe animatieserie Cannon Busters zal uit twaalf afleveringen bestaan. De reeks wordt geproduceerd door 'Manga Entertainment Nada Holdings' in samenwerking met de Japanse animatiestudio 'Satelight'. Het eerste seizoen is vanaf donderdag 15 augustus 2019 te zien op Netflix. Heb je eerder nog helemaal niets gezien van deze serie? In dat geval kan je er meteen kennis mee maken door het bekijken van de onderstaande trailer.


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Cannon Busters, Netflix, animatieserie, anime, LeSean Thomas

Populair nieuws