'Lethal Weapon'-actrice 'Keesha Sharp' toegevoegd aan cast finale seizoen 'Empire'

De actrice zal in de huid kruipen van het personage 'Paula Wick'...

Geoffrey Ketels, 14-08-2019 13:22

Fans van de serie Empire kijken reeds volop uit naar het zesde en finale deel uit de reeks. Daar hebben ze nu nog een extra goede reden voor. Fox heeft namelijk bekend gemaakt dat het een nieuwe ster aan de cast voor het zesde seizoen heeft toegevoegd. Het gaat hierbij om niemand minder dan actrice 'Keesha Sharp'. De actrice heeft onder meer bekendheid weten te verwerven door haar rol in Lethal Weapon.
Keesha Sharp speelde in Lethal Weapon het personage van 'Trish Murtaugh'. De actrice zal een belangrijke rol krijgen in het zesde en laatste seizoen van de reeks. Ze speelt een dokter die luistert naar de naam 'Paula Wick'. Volgens Fox is het personage een verstandige vrouw die een eindeloos mededogen aan de dag weet te leggen. Ondanks dit eindeloze mededogen laat ze zich door niemand de les lezen! Welke dokter Sharp precies zal spelen is tot dusver door Fox nog niet bekend gemaakt. Wellicht blijft het dan ook afwachten tot de première in september vooraleer dit duidelijk zal worden.

Lees ook: Komt de 'liegende Jussie Smollett' toch terug naar de serie 'Empire'?

Geen series regular
Ondanks het feit dat Fox heeft benadrukt dat we het personage van Dr. Paula Wick in heel wat afleveringen te zien zullen krijgen is ze geen series regular. Dit gezegd zijnde lijkt het nu al vast te staan dat ze wel een belangrijke rol zal spelen in het finale seizoen van Empire. Op deze manier kan het gemis van de voormalige Empire-ster 'Jussie Smollett' misschien een beetje worden opgevangen. Hij werd uiteindelijk toch uit de cast voor het zesde seizoen geschrapt nadat hij betrokken raakte bij een schandaal.

Fans van de serie Empire moeten nog tot september wachten vooraleer het volgende deel uit de reeks in première gaat.

Lees ook: Komt de 'liegende Jussie Smollett' toch terug naar de serie 'Empire'?

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Empire, Lethal Weapon, Keesha Sharp, serie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie