Marvel TV-baas over einde Netflix-series

Marvel TV-baas over einde Netflix-series

Dit zag natuurlijk niemand aan komen.

Jim Pedd, 15 augustus 2019 06:00

Na drie seizoenen kwam er al een einde aan Daredevil. Dat terwijl de Marvel-serie, die gemaakt werd met vier andere series voor Netflix, een succes was. Marvel TV-baas Jeph Loeb laat nu weten dat zij verrast werden door die keuze.
“Het moeilijkste van de situatie bij Netflix, waar ik verder niet op in kan gaan, is dat we verrast waren. Er zaten nog nieuwe dingen aan te komen en we waren er nog niet klaar voor,” aldus Loeb. “Er was wat ruimte tussen, waarbij het erop leek dat we gingen stoppen, maar ineens kwam we weer op als een feniks.”

Lees ook: Revival Marvel-series van Netflix mogelijk!

Toch het einde
Maar het was nooit de bedoeling om nu al te stoppen. “Eerlijk gezegd dachten we op een gegeven moment dat als het ware de bumper van de auto was gevallen en leek het toen voorbij. Maar de auto ging door en dus hadden we het er niet meer over.” Later bleek echter dat alle series gingen eindigen.

“Voor ons is het wel belangrijk dat we de kans kregen om televisie te veranderen door vier helden samen te brengen. Dat was natuurlijk ongehoord en nooit eerder vertoond.”

Lees ook: Charlie Cox over cancellen 'Daredevil'

Bron: Deadline

Lees meer over: Marvel, Netflix, Daredevil, Jeph Loeb

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws