search
Derde seizoen 'Good Girls' krijgt meer afleveringen en wordt het langste tot nu toe!

Derde seizoen 'Good Girls' krijgt meer afleveringen en wordt het langste tot nu toe!

Het derde seizoen zal bestaan uit 16 afleveringen...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor fans van de serie Good Girls! NBC heeft namelijk bekend gemaakt dat het drie extra afleveringen heeft besteld voor het derde deel uit de reeks. Daarmee wordt het derde seizoen ook meteen het langste seizoen ooit gemaakt van Good Girls!

Fans van de serie Good Girls kijken al even uit naar de lancering van het derde seizoen. In de aanloop naar de première is er nu echter reeds (extra) goed nieuws! Het is namelijk zo dat NBC een extra order heeft geplaatst voor drie afleveringen. Dit brengt de teller voor het derde seizoen op in totaal 16 afleveringen. Hiermee wordt het seizoen het langste ooit gemaakt. Het tweede seizoen bestond dan ook slechts uit 13 afleveringen terwijl er van het eerste seizoen amper 10 afleveringen verschenen.

Lees ook: 'Good Girls' nu al zeker van derde seizoen

Drie criminele huisvrouwen
De serie Good Girls vertelt het verhaal van drie huisvrouwen die in de criminaliteit belanden. Dit gebeurt nadat ze een op het eerste zicht relatief eenvoudige overval plegen op een supermarkt. De overval zorgt er echter voor dat ze in geen tijd verzwolgen worden door het criminele milieu. De cast van Good Girls bestaat onder meer uit 'Christina Hendricks', 'Retta' en natuurlijk ook 'Mae Whitman'. De maker van de serie is 'Jenna Bans' welke eveneens dienst doet als showrunner en executive producer naast 'Mark Wilding' en 'Bill Krebs'. De serie wordt geproduceerd door Universal Television.

Het derde seizoen van Good Girls wordt ergens in het komende jaar verwacht. Heb je nog niets van deze serie gezien en wil je daar nu graag verandering in brengen? Dat kan! De eerste twee seizoenen zijn immers te bekijken op Netflix!

Aanbevolen artikelen