Actrice 'Sarah Chalke' gecast voor nieuwe Netflix-serie 'Firefly Lane'

'Sarah Chalke' claimt hoofdrol in 'Firefly Lane'

Daarmee zijn de twee hoofdrolspeelsters bekend...

Geoffrey Ketels, 19 augustus 2019 om 14:41

De cast van de aanstaande Netflix-serie Firefly Lane krijgt langzaam maar zeker vorm. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat 'Sarah Chalke', bekend van onder meer Scrubs en Roseanne is gecast als één van de hoofdrolspeelsters in de reeks.
Dat de cast van Firefly Lane er ééntje wordt om duimen en vingers van af te likken lijkt nu al als een paal boven water te staan. In eerste instantie werd al duidelijk gemaakt dat de populaire actrice 'Katherine Heigl' één van de hoofdrollen zou bekleden. Met Chalke is nu ook de tweede naam bekend. Firefly Lane vertelt het verhaal van de vriendschap tussen twee dames over een periode van 30 jaar. Het nieuwe Netflix-drama zal in totaal bestaan uit 10 afleveringen.

Ben Lawson
Met Heigl en Chalke is bekend welke twee actrices de hoofdrollen op zich zullen nemen. Er is echter meer. Eerder werd immers ook al bekend gemaakt dat ook 'Ben Lawson' in de serie te zien zal zijn. Lawson speelt het personage van 'Ryan', de ex-man van Kate. Firefly Lane is verder een project welke van de hand komt van 'Maggie Friedman'. Zij zal eveneens dienst doen als showrunner. Stephanie Germain, Lee Rose evenals Heigl zijn daarnaast aangesteld als executive producers samen met Friedman.

Wanneer Firefly Lane precies te zien zal zijn op Netflix is vooralsnog nog niet bekend gemaakt.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Sarah Chalke, Netflix, serie, Firefly Lane

Populair nieuws