Streamingdienst Disney+ start op 12 november in Nederland voor €6,99

Disney+ lancering in Nederland op 12 november

Het nieuwe streamingplatform van Disney laat niet lang meer op zich wachten!

Geoffrey Ketels, 20 augustus 2019 om 16:22

Eerder werd reeds bekend gemaakt dat de nieuwe streamingdienst Disney+ niet wereldwijd op hetzelfde ogenblik zal worden gelanceerd. Daarmee ontstond meteen de vrees dat Europese landen wellicht nog even achter zouden blijven. Die vrees bleek uiteindelijk (voor Nederland) helemaal niet terecht te zijn!
Disney+ zal op datum van 12 november 2019 gelanceerd worden in de Verenigde Staten en Canada. Op diezelfde dag vindt echter ook de lancering plaats in Nederland! Inwoners van onder meer Australië en Nieuw-Zeeland zijn slechts later aan de beurt. De lancering van de nieuwe streamingdienst van Disney zal daar een week langer op zich laten wachten. Dit zijn overigens niet de enige landen die langer geduld moeten uitoefenen. Verschillende landen zullen immers slechts tussen nu en twee jaar aan de beurt zijn.

Kosten Disney+
Ben jij van plan om een abonnement op Disney+ af te sluiten? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat hier verschillende mogelijkheden voor worden aangeboden. Het standaard abonnement heeft een kostprijs van 6,99 euro per maand en wordt aldus maandelijks in rekening gebracht. Het is echter ook mogelijk om meteen te kiezen voor een jaarabonnement. In dat geval betaal je daarvoor een totaalprijs van 69,99 euro op jaarbasis.

De komst van de nieuwe streamingdienst zal ongetwijfeld zorgen voor heel wat extra entertainment in de huiskamer. Het merendeel van de nieuwe Disney-titels zullen immers allemaal exclusief op de streamingdienst verschijnen. Bovendien werd ook reeds bekend gemaakt dat alle seizoenen van de populaire reeks The Simpsons via Disney+ te bekijken zullen zijn.

Lees meer over: Disney, streamingdienst, Disney streamingdienst

Populair nieuws