Grappig: Zombie-serie over de 'Brexit' in de maak!

Grappig: Zombie-serie over de 'Brexit' in de maak!

Wheatley staat bekend om films als Free Fire, High-Rise en A Field in England.

Zilko Tarici, 20 augustus 2019 om 08:28

De getalenteerde Britse regisseur Ben Wheatley (High-Rise, Free Fire) heeft een zesdelige komische zombieserie over Brexit bedacht voor het Britse Channel 4. The Forge zal het project, dat de titel Generation Z draagt, produceren. Het betreft Wheatley’s eerste originele tv-project, hoewel hij wel een aantal afleveringen heeft geregisseerd van Doctor Who en Strange Angel.
Generation Z speelt zich af in de hedendaagse tijd en laat zien hoe het Verenigd Koninkrijk wordt vernietigd door de gevolgen van Brexit. Zo neemt de armoede toe, stijgen de huizenprijzen astronomisch, nemen studieschulden toe en vreet het politiek systeem zichzelf op. Tegelijkertijd veranderen de inwoners van een klein Brits dorp na een ongeluk in zombies. Centraal staat een groep tieners, die zowel de zombies als de afbrokkelende staat van hun land moeten zien te trotseren.

Nog even wachten op het resultaat
De opnames van Generation Z moeten ergens in 2020 beginnen. Het resultaat zal vervolgens later dat jaar of in 2021 worden uitgezonden. Producenten zijn Wheatley, Mark Pybus en George Faber. Wheatley zal tevens het script en de regie voor zijn rekening nemen..

Lees meer over: Generation Z, Ben Wheatley, A Field in England, Free Fire, High Rise

Populair nieuws