Namen en details personages Star Wars-serie 'The Mandalorian' onthuld!

Wie spelen Carl Weathers en Gina Carano in de langverwachte serie?

Zilko Tarici, 27 augustus 2019 om 09:22

Nu de eerste traiiler van Disney+-serie The Mandalorian officieel is onthuld, zijn de verwachtingen rondom de Star Wars-serie nog hoger gespannen dan eerst. En hoewel we meerdere personages in beeld hebben gezien en horen praten, zijn hun namen en achtergronden nog niet eerder onthuld. Vandaag komt daar verandering in.
Lees ook: Zit Boba Fett in 'The Mandalorian'?

Entertainment Weekley heeft nu meer details over de belangrijkste personages vrijgegeven. Pedro Pascal speelt de titulaire Mandalorian. Hij heeft echter ook een andere naam, die voorlopig geheim wordt gehouden. Net als andere premiejagers, werkt hij graag alleen. Giancarlo Esposito speelt de rol van Moff Gideon, een gouverneur die voor The Empire werkte. Ondanks de neergang van het Empire, heeft Gideon een machtig leger en zijn lust naar macht weten te behouden.

Gina Carano speelt op haar beurt de rol van Cara Dune, een voormalige Shock Trooper die overstapte naar de Rebel Alliance tijdens de galactische burgeroorlog. Carl Weathers is Greef Cargo, de leider van de Bounty Hunters’ Guild en de man die de Mandalorian een opdracht geeft die niemand anders wilt.

Lees ook: 'The Mandalorian' moet een soort 'Star Wars/Mad Max'-mix worden

Taika Waititi als robot
Ten slotte is bevestigd dat Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi, die ook een paar afleveringen van The Mandalorian regisseerde, te horen zal zijn als robot-premiejager IG-11. De naam van het personage van Werner Herzog is jammer genoeg nog niet onthuld.

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: The Mandalorian, Pedro Pascal, Nick Nolte, Jon Favreau, Carl Weathers

Populair nieuws