Stervoetballer 'Neymar' duikt tóch op in afleveringen 'La Casa de Papel'!

De voetballer van het Franse PSG werd eerst nog uit de reeks geknipt...

Door redactie, 28 augustus 2019 om 12:47

Recent heeft Netflix het derde seizoen gelanceerd van haar razend populaire serie La Casa de Papel. Ondanks het feit dat eerder bekend was gemaakt dat ook de Braziliaanse voetballer 'Neymar' een gastrol had gekregen was hij in eerste instantie nergens te bekennen. Een verkrachtingszaak zou daarvan aan de basis hebben gelegen.
Het was een opvallend gegeven, in eerste instantie kondigde Netflix aan dat 'Neymar' in La Casa de Papel te zien zou zijn, maar uiteindelijk bleek de stervoetballer in geen velden of wegen te bekennen. Een verkrachtingszaak had roet in het eten gegooid. De zaak werd vorige maand evenwel geklasseerd waardoor de makers geen enkele reden meer zagen om de afleveringen met Neymar achter te blijven houden. De episodes zijn inmiddels dan ook online geplaatst.

Lees ook: 'Stranger Things' van de troon gestoten als best bekeken serie op Netflix door 'La Casa de Papel'

Afleveringen 6 & 8
Bovenstaande heeft er voor gezorgd dat we Neymar nu zien opduiken in afleveringen 6 & 8 van de reeks. Hij kruipt in deze afleveringen in de huid van de Braziliaanse monnik 'João'. Neymar reageerde zelf op Twitter door te stellen dat meedoen in een reeks als La Casa de Papel voor hem een droom is die uitkomt. Bovendien zou Neymar, Neymar niet zijn mocht hij niet nog even een bijzonderheidje meegeven. Zijn bericht op Twitter werd immers voorzien van de hashtag #nuevofichaje. Dit betekent zoveel als "nieuwe aanwinst". Daarmee zinspeelt de stervoetballer uiteraard op zijn mogelijke transfer (of beter gezegd terugkeer) naar Barcelona.

Wil jij ook graag het optreden van Neymar in de serie î]La Casa de Papel[/i] bekijken? Dat kan! Het derde seizoen is namelijk te bekijken op Netflix. Heb je de eerste twee seizoenen gemist? Ook deze kan je nog steeds bekijken op de streamingservice.

Lees ook: Netflix misdaad-serie 'La Casa de Papel' nu al zeker van een vierde seizoen!

Bron: 90min.com

Lees meer over: La Casa de Papel, serie, Neymar, Netflix

Populair nieuws