search
Nieuw castlid Netflix-serie 'Altered Carbon'
Series / Nieuws

Nieuw castlid Netflix-serie 'Altered Carbon'

De tweede reeks is in 2020 te zien op Netflix.

Netflix-serie Altered Carbon heeft in het tweede seizoen een nieuw castlid gevonden. Lela Loren voegt zich bij de cast en speelt Danica Harlan. Het personage is nieuw in de serie en zal in 2020 te zien zijn, als het volledige nieuwe seizoen online verschijnt.

TV Line stelt dat Lorens personage omschreven wordt als "de charmante en ambitieuze gouverneur van planeet Harlans World. Ze heeft de steun van het volk, maar slechts met moeite grip op de politieke spelers die haar omringen."

Lees ook: Stargate-acteur Michael Shanks in Netflix-serie 'Altered Carbon'

Niet heel bekend
De actrice is niet heel bekend en heeft tot nu toe vooral bijrollen gehad. Zo speelde ze Angela Valdez in Starz-serie Power. Ook was ze te zien in Bull en Gang Related. Nu krijgt ze dus eindelijk een grotere rol en dat naast Anthony Mackie.

Lees ook: Cast tweede seizoen 'Altered Carbon' bekend!

Altered Carbon is gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard K. Morgan waarin de mensheid het bewustzijn op digitale schijven kan plaatsen. Als een lichaam sterft, haal je die schijf uit het lichaam en plaats je het in een nieuwe. Takeshi Kovacs wordt na jaren on ice teruggebracht om een moord op te lossen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen