search

Ons nieuws van donderdag 29 augustus 2019

Nieuw op Netflix: de bovennatuurlijke thrillerserie 'The A List' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: de bovennatuurlijke thrillerserie 'The A List' seizoen 1

De thrillerserie was eerder uitsluitend te bekijken via de BBC iPlayer...

Eerder maakte Netflix reeds bekend dat ze de rechten had verworven voor de bovennatuurlijke thrillerserie The A List. Het wachten op de lancering van de reeks op het populaire streamingplatform is nu bijna voorbij. Vanaf morgen, vrijdag 30 augustus 2019 is ze namelijk op Netflix te zien!

De serie The A List speelt zich op het eerste zicht af op een uitnodigend eiland waar een zomerkamp wordt gehouden. Wanneer Mia (gespeeld door 'Lisa Ambalavner') op het eiland arriveert lijkt ze helemaal klaar te zijn om de vakantie van haar leven te beleven. Al snel blijkt dat, dat er waarschijnlijk toch niet meteen in zal zitten. Wanneer de mysterieuze Amber (gespeeld door 'Ellie Duckles') ook arriveert verandert haar vakantie immers in een ware nachtmerrie. Het script van de reeks komt van de hand van 'Dan Berlinka' en 'Nina Metivier'.

13 afleveringen
Het eerste seizoen van The A List werd geproduceerd door Kindle Entertainment. De serie was eerder reeds te zien op de BBC iPlayer en telt in totaal 13 afleveringen. Ben jij ook al benieuwd naar deze ongetwijfeld meeslepende thrillerserie? In dat geval kan je ook al even de veelzeggende trailer raadplegen welke is gelanceerd.The A List is via Netflix te bekijken vanaf morgen, vrijdag 30 augustus 2019.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: de langverwachte fantasyserie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: de langverwachte fantasyserie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' seizoen 1

Fans hebben erg lang naar deze fantasyserie uitgekeken...

Liefhebbers van fantasyseries mogen zich in de handen wrijven. Morgen, vrijdag 30 augustus 2019 verschijnt namelijk de langverwachte fantasyserie The Dark Crystal: Age of Resistance op Netflix!

The Dark Crystal: Age of Resistance is eigenlijk een prequel van de fantasyklassieker The Dark Crystal. Deze laatste kwam van de hand van 'Jim Henson' en werd gelanceerd in het jaar 1982. In deze prequel beslissen drie jonge Geflings die luisteren naar de namen Deet, Rian en Brea om in opstand te komen tegen een wrede keizer. The Dark Crystal: Age of Resistance is een originele serie van Netflix, maar is afkomstig van de 'Jim Henson Company'. Louis Leterrier is aangesteld als regisseur van het project.

Lees ook: Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' trekt grote namen aan

Jim Henson
Eén van de belangrijkste redenen waarom er zo reikhalzend wordt uitgekeken naar de lancering van de reeks is omdat ze een prequel vormt op The Dark Crystal. Bij veel mensen zal de naam 'Jim Henson' ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Dit niet alleen omwille van The Dark Crystal, maar ook omwille van de fantastisch populaire serie The Muppets. In het verleden waren de poppen van filmmaker Henson natuurlijk ook al te zien in de inmiddels legendarisch geworden film Labyrinth. Deze wel kwam van de hand van 'George Lucas' en kende niemand minder dan 'David Bowie' als hoofdrolspeler.

Dat er van The Dark Crystal: Age of Resistance veel wordt verwacht hoeft dus absoluut niet te verbazen. Het wachten is nu bijna voorbij, want vanaf morgen, vrijdag 30 augustus 2019 is de reeks op Netflix te zien. Wil je alvast graag een voorproefje krijgen? Dat is mogelijk door middel van de onderstaande, prachtige trailer!Lees ook: Stijlvolle poster Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ geeft Amerikaanse kijkers één jaar gratis bij tweejarig abonnement
Series / Streaming-diensten

Disney+ geeft Amerikaanse kijkers één jaar gratis bij tweejarig abonnement

Of de actie ook in Nederland zal gelden is momenteel nog niet bekend...

Dat het The Walt Disney Company menens is met haar nieuwe streamingdienst Disney+ mag ondertussen wel duidelijk zijn. Het aarzelt bovendien ook niet om de concurrentie nu reeds het vuur aan de schenen te leggen. Wie in de Verenigde Staten een abonnement afsluit voor 2 jaar kan immers het derde jaar gratis krijgen!

Als alles volgens plan verloopt zal de nieuwe streamingdienst van Disney op 12 november worden gelanceerd in de Verenigde Staten. Ook Nederland is bij de eerste landen die de dienst mogen verwelkomen. Om de streamingdienst extra in de kijker te zetten pakt Disney nu uit met een wel erg opmerkelijke aanbieding. Wie in de Verenigde Staten meteen een abonnement voor twee jaar afsluit zal het derde jaar gratis krijgen. In principe betekent dit dan dat men voor amper 140 dollar gedurende drie jaar naar Disney+ kan kijken.

D23 fanclub lidmaatschap
Om aanspraak te kunnen maken op de actie is het wel belangrijk dat de abonnee over een D23 fanclub lidmaatschap beschikt. Dat hoeft echter geen probleem te zijn. Er bestaat namelijk ook een gratis D23 lidmaatschap welke perfect voldoende is voor het kunnen claimen van het interessante aanbod.

Uiteindelijk rest natuurlijk wel nog de vraag of geïnteresseerden ook buiten de Verenigde Staten aanspraak kunnen maken op dit lucratieve aanbod. Vooralsnog lijkt dat helaas niet het geval te zijn. Wel is het zo dat de actie het beste laat vermoeden met betrekking tot een mogelijk lancerings- of pre-order voordeel. The Walt Disney Company lijkt alles in de strijd te zullen gooien om zo snel mogelijk aan marktaandeel te winnen. Benieuwd met welke acties ze in Europa voor de dag zullen komen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Film om 'The OA'-serie alsnog af te ronden definitief geschrapt
Series / Nieuws

Film om 'The OA'-serie alsnog af te ronden definitief geschrapt

Er komt dan toch geen film om de reeks nog een mooi einde te geven...

Slecht nieuws voor fans van de Netflix-serie The OA. Verschillende acties die zijn opgezet door fervente kijkers van de reeks hebben uiteindelijk geen resultaat opgeleverd. Even leek het er naar uit te zien dat er nog een film zou verschijnen om de serie alsnog het afscheid te geven wat ze heeft verdiend. Nu is echter duidelijk geworden dat een dergelijke film definitief van de baan is.

Eerder was het Variety welke het nieuws de wereld instuurde dat de bedenker van de reeks, namelijk 'Zal Batmanglij' en hoofdrolspeelster 'Brit Marling' gesprekken hadden gevoerd met betrekking tot de lancering van een mogelijke film als afsluiter van de reeks. Uiteindelijk werd er toch voor gekozen om het idee af te schieten. Daarmee lijkt er definitief een einde te komen aan de hoop die door heel wat fans stiekem toch nog steeds werd gekoesterd.

Lees ook: Het zou zomaar kunnen dat 'The OA' dan toch niet wordt afgevoerd!

5 seizoenen
In een reactie hebben de makers van The OA aangegeven dat het oorspronkelijk de bedoeling was om zomaar even vijf seizoenen uit te brengen. Het lanceren van een film na amper 2 seizoenen zou het plot volgens de makers geen eer aandoen.

Eerder deze maand werd door Netflix bekend gemaakt dat er geen derde seizoen meer zal verschijnen van The OA. Meteen werd dit nieuws op ongeloof onthaald door de fans. Zij reageerden boos en ondernamen de nodige acties om het project alsnog een verdere toekomst te gunnen. Zo werd er onder meer een flashmob georganiseerd voor het kantoor van Netflix in de Amerikaanse stad New York. In Los Angeles was er zelfs sprake van een fan die in hongerstaking ging tot Netflix bekend zou maken alsnog met een vervolg uit te pakken.

Alle opgezette acties lijken dus uiteindelijk geen effect te hebben gehad. Fans van de serie zullen dan toch niets anders kunnen dan afscheid te nemen van hun geliefde personages uit The OA.

Lees ook: 'The OA'-acteur Jason Isaacs vindt schrappen serie een slechte zaak
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe teaser-afbeelding voor 'The Walking Dead' seizoen 10!
Series / Nieuws

Nieuwe teaser-afbeelding voor 'The Walking Dead' seizoen 10!

Het aftellen naar de lancering van het tiende seizoen is begonnen!

Het is nog even wachten tot het tiende seizoen van The Walking Dead in première gaat in oktober van dit jaar. Toch heeft AMC vandaag alweer een nieuwtje in petto voor de fans. Ze stuurt namelijk een nieuw artwork de wereld in welke een leuke teaser bevat van drie populaire personages uit de reeks.

Het is zeker niet voor het eerst dat er een teaser verschijnt met betrekking tot het aankomende, tiende seizoen van de reeks. Eerder lanceerde AMC ook al een teaser clip waarin Connie, Magna en Yumiko met witte spuitbussen de niet mis te begrijpen zin "Silence the Wispers" op een muur spoten. De strijd met de Whispers lijkt dan ook met zekerheid centraal te staan in het tiende deel van de reeks.Lees ook: Nieuw castlid voor 'The Walking Dead'

Nieuw artwork
Het nieuwe artwork dat nu de wereld is ingestuurd door AMC kent wederom een aantal hoofdrolspelers. Het gaat deze keer om Daryl Dixon, Carol Peletier en Michonne. Naar eigen zeggen zou het nieuwe artwork "fans precies geven wat ze willen". Dat er specifiek voor deze drie personages werd gekozen hoeft absoluut niet te verbazen, in tegendeel.

De sterke vriendschap tussen Carol en Daryl is namelijk doorheen de seizoenen vaak van groot belang gebleken. Dat ook Michonne in het artwork werd opgenomen doet het vermoeden toenemen dat het tiende seizoen waarschijnlijk haar laatste is. Eerder liet de actrice zich namelijk reeds ontvallen haar rol in The Walking Dead nog maar moeilijk te kunnen combineren met haar optredens in het Marvel universum.

Lees ook: Epische scène tussen Carol en Alpha in 'The Walking Dead'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videoland belooft een goedkoper abonnement in de strijd met Disney+ maar mét advertenties
Series / Streaming-diensten

Videoland belooft een goedkoper abonnement in de strijd met Disney+ maar mét advertenties

Het voordeligere abonnement zou echter pas in 2021 verschijnen...

Uit een gesprek van RTL-topman 'Sven Sauvé' met de Volkskrant is gebleken dat RTL van plan is om uit te pakken met een voordeliger abonnement voor haar populaire streamingdienst 'Videoland'. Het voordeligere abonnement moet dienst doen als reactie op de komst van de nieuwe concurrent Disney+.

Op moment van schrijven is het nog niet bekend wat de nieuwe prijs van het Videoland abonnement moet gaan worden. Wanneer er in het kamp van Disney+ niets meer verandert zullen abonnees van deze streamingdienst in ieder geval wellicht minder dan 6,99 euro per maand moeten betalen. Sauvé heeft verder wel nog laten optekenen dat mensen die voor het nieuwe abonnement zullen kiezen wel een "beperkte hoeveelheid gerichte advertenties" zullen zien verschijnen.

2021
Het is opvallend dat het voordeligere abonnement pas in 2021 zal worden geïntroduceerd terwijl Disney+ toch reeds in november van dit jaar zal worden gelanceerd. Waarom men vanuit RTL precies deze keuze heeft gemaakt is op dit ogenblik niet bekend.

In een eerdere reactie liet RTL-topman Sven Sauvé zich nog ontglippen dat hij verwacht dat vooral Netflix de komst van Disney+ gaat voelen. Hij benadrukte bovendien dat Videoland zich vooral richt op de Nederlandse markt. Hij verwees hiermee onder meer naar series zoals Mocro Maffia en natuurlijk ook het razend populaire Temptation Island.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'Mocro Maffia' verschijnt in april 2020!
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Mocro Maffia' verschijnt in april 2020!

Fans moeten nog tot het voorjaar van volgend jaar geduld uitoefenen...

Streamingdienst 'Videoland' heeft de lanceringsdatum bekend gemaakt van het tweede seizoen van Mocro Maffia. Het tweede seizoen van de reeks zal dan ook vanaf april 2020 te zien zijn. Het nieuws werd bekend gemaakt via Instagram.

Eind vorig jaar werd reeds aangekondigd dat er met zekerheid een tweede seizoen van de reeks zou verschijnen. In Mocro Maffia volgen we het doen en laten van drie goede vrienden welke er op een zeker ogenblik voor kiezen om de overstap te maken van de kleine naar de grote criminaliteit. Acteur en creatief producent van de reeks 'Achmed Akkabi' liet eerder reeds het volgende optekenen:

"We hebben ongelofelijk veel reacties gekregen op de serie. Het is echt vreemd. We ontvangen haast dagelijks berichten van fans die vragen of er een tweede seizoen komt. We hebben zelfs van enkele mensen de vraag gekregen of ze niet mee zouden kunnen spelen in de serie. Echt bizar."

Nog even geduld
De bekendmaking dat het tweede seizoen in april van volgend jaar zal verschijnen is natuurlijk uitstekend nieuws voor de fans. Dit ondanks het feit dat ze toch nog even geduld zullen moeten uitoefenen.

De cast van Mocro Maffia bestaat uit zowel bekende als minder bekende namen. De hoofdrollen worden dan ook gespeeld door 'Achmed Akkabi', 'Nasrdin Dchar', 'Robert de Hoog' en natuurlijk ook 'Daan Schuurmans'. Deze laatste was in het verleden onder meer te zien in de ooit zo populaire reeks Westenwind en natuurlijk ook Nieuwe Buren en Heer en Meester.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix abonnement wordt ook in België duurder vanaf september
Series / Streaming-diensten

Netflix abonnement wordt ook in België duurder vanaf september

Eerder voerde de streamingdienst ook al een prijsverhoging door in Spanje...

Eerder stond hier op Serietotaal reeds te lezen dat Netflix er voor had gekozen om de tarieven van enkele van haar abonnementen te verhogen in Spanje. Dit nieuws verscheen nadat eerder ook Frankrijk een prijsverhoging kreeg opgedrongen. Nu lijkt ook België aan de beurt te zijn.

Verschillende Belgische Netflix-abonnees hebben gemeld dat ze vandaag een vervelende e-mail in hun mailbox hebben ontvangen. De prijzen van verschillende abonnementen van de streamingdienst Netflix zouden immers met ingang van 29 september 2019 worden verhoogd. Het zou hierbij niet alleen gaan om de prijs van het standaard abonnement, maar ook om deze van het premium exemplaar. Daarmee wordt duidelijk het voorbeeld van Spanje gevolgd.

Wanneer volgt Nederland?
Reeds in maart van dit jaar maakte Netflix bekend dat het de mogelijkheden onderzocht om een prijsverhoging door te voeren voor haar streamingservice in België. Uiteindelijk heeft het tot vandaag geduurd vooraleer er daadwerkelijk voor werd gekozen om de prijsverhoging door te drukken. De prijs van het standaard Netflix abonnement gaat omhoog met 1 euro per maand, namelijk naar 10,99 euro. Het premium abonnement wordt 2 euro per maand duurder en stijgt bijgevolg van 13,99 naar 15,99 euro per maand.

In een recente verklaring heeft Netflix Nederland bekend gemaakt dat het er momenteel nog niet aan denkt om ook een prijsverhoging door te voeren op de Nederlandse markt. Toch lijkt dit nog maar een kwestie van tijd te zijn. Worden ook de Nederlandse Netflix tarieven binnenkort verhoogt? De nabije toekomst zal het moeten uitwijzen. Feit is in ieder geval wel dat de kostprijs van een Netflix-abonnement duidelijk heel wat duurder uitvalt in vergelijking met de concurrentie. Het is dan ook nog maar zeer de vraag op welke manier dat het aantal (nieuwe) abonnees zal gaan beïnvloeden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
RTL in de toekomst mogelijk in handen van Netflix?
Series / Nieuws

RTL in de toekomst mogelijk in handen van Netflix?

Deloitte maakt een aantal prognoses over de ontwikkelingen in tv-land.

Adviesbureau Deloitte heeft gisteren een aantal prognoses gedaan over de toekomst van het tv-landschap in Nederland. Een van de meest opmerkelijke van deze prognoses betreft een mogelijke opkoop van RTL door Netflix.

Deloitte merkte ten eerste op dat Talpa en NPO zullen blijven voortbestaan als leverancier van lokaal nieuws, drama, entertainment en sport. Dit zouden ze in de toekomst aanbieden via de zogenaamde universele supermarkten. Het ontstaan van deze universele supermarkten in het komende decennium is een van de vier toekomstscenario's die Deloitte schetst. Daarbij komt kijken dat tv-zender zoals we ze nu kennen geheel verdwijnen, en worden overgenomen door internationale digitale platformbedrijven als Amazon en YouTube. Deze diensten zullen dan programma's van RTL en NPO distribueren.

Deloitte grijpt zijn analyses niet uit de lucht. Er is bij de voorspellingen gekeken naar een set van bijna honderd sociale, technische, economische, politieke en andere factoren. De strijd om de macht over de Nederlandse tv zou al zijn begonnen, maar openbaart zich de komende jaren volgens de onderzoekers in een aantal fases.

Een ontwikkeling die nog wel een decennium duurt
Misschien wel de belangrijkste voorspelling is dat Netflix aan het einde van het volgende decennium RTL Group kan kopen. Hiermee worden ook diens merken én Videoland bemachtigd. In de overige scenario's van Deloitte nemen lokale zenders een leidende rol of wordt tv-land dermate opgedeeld dat niemand domineert.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw castlid Netflix-serie 'Altered Carbon'
Series / Nieuws

Nieuw castlid Netflix-serie 'Altered Carbon'

De tweede reeks is in 2020 te zien op Netflix.

Netflix-serie Altered Carbon heeft in het tweede seizoen een nieuw castlid gevonden. Lela Loren voegt zich bij de cast en speelt Danica Harlan. Het personage is nieuw in de serie en zal in 2020 te zien zijn, als het volledige nieuwe seizoen online verschijnt.

TV Line stelt dat Lorens personage omschreven wordt als "de charmante en ambitieuze gouverneur van planeet Harlans World. Ze heeft de steun van het volk, maar slechts met moeite grip op de politieke spelers die haar omringen."

Lees ook: Stargate-acteur Michael Shanks in Netflix-serie 'Altered Carbon'

Niet heel bekend
De actrice is niet heel bekend en heeft tot nu toe vooral bijrollen gehad. Zo speelde ze Angela Valdez in Starz-serie Power. Ook was ze te zien in Bull en Gang Related. Nu krijgt ze dus eindelijk een grotere rol en dat naast Anthony Mackie.

Lees ook: Cast tweede seizoen 'Altered Carbon' bekend!

Altered Carbon is gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard K. Morgan waarin de mensheid het bewustzijn op digitale schijven kan plaatsen. Als een lichaam sterft, haal je die schijf uit het lichaam en plaats je het in een nieuwe. Takeshi Kovacs wordt na jaren on ice teruggebracht om een moord op te lossen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk: Trailer 'The New Pope' van HBO!
Series / Trailer

Eindelijk: Trailer 'The New Pope' van HBO!

Het vervolg op 'The Young Pope'.

HBO heeft een eerste trailer onthuld voor The New Pope, het vervolg op The Young Pope. Ook nu is Jude Law van de partij. Bekijk de eerste beelden hieronder.

In The Young Pope uit 2016 wordt het personage van Law de eerste Amerikaanse paus in de geschiedenis. Ook in The New Pope is Law aanwezig en hij krijgt hulp van John Malkovich, Sharon Stone en Marylin Manson. Hieronder zien we Laws Pope Pius XIII, in een witte speedo, en de zenuwachtige nieuwe paus.Law vs. Malkovich
De rollen van de andere sterren zijn nog niet helemaal niet bekend. John Malkovich is is in ieder geval Pope Giovanni Paolo III, de titelpaus. Het zal een vermakelijke confrontatie worden: Law vs. Malkovich!

HBO zendt The New Pope, opnieuw geschreven en geregisseerd door Paolo Sorrentino, nog dit jaar uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision' wordt vreemdste MCU-project ooit
Series / Nieuws

'WandaVision' wordt vreemdste MCU-project ooit

Want waarom ook niet?

Het Marvel Cinematic Universe breidt flink uit de komende tijd. Voortaan moeten we niet alleen bioscoopfilms kijken om het verhaal te volgen, een abonnement op Disney+ is ook noodzakelijk. Een van de projecten daar is WandaVision en volgens acteur Paul Bettany wordt het een vreemd project.

De serie draait om Vision en Scarlet Witch en heeft een setting in de jaren vijftig, naar het schijnt. In elk geval gaat het geheel voelen als een familiekomedie uit die tijd, maar dan gemengd met actie. Dat zorgt voor een aparte mix.

Lees ook: Mind Stone terug in Marvel Cinematic Universe?

Vreemdste Marvel-materiaal
Hoofdrolspeler Paul Bettany sprak met IGN over het project toen de D23 Expo plaatsvond. "Het is zonder meer het vreemdste van alle Marvel-projecten tot nu toe," begon de acteur. "Het is heel erg avant garde en vreemd."

Lees ook: Marvel-serie 'WandaVision' voelt als grote film

"Ik denk niet dat iemand van ons had verwacht dat - als we dit door zouden zetten - we dan in deze richting zouden gaan. Maar ik kijk er echt enorm naar uit. De scripts zijn fantastisch. Het wordt echt geweldig om nog dieper in de het bronmateriaal te kunnen duiken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ms. Marvel' kan nog wel eens eng worden
Series / Nieuws

'Ms. Marvel' kan nog wel eens eng worden

Het Marvel-personage heeft namelijk vrij rare krachten.

Het zou nog wel eens ingewikkeld kunnen blijken om de krachten van Ms. Marvel op goede wijze naar Disney+ te brengen. Dat stelt een van de bedenkers van Kamala Khan, G. Willow Wilson, tijdens een interview.

Het personage debuteerde in 2013 en kreeg het jaar erna voor het eerst een soloreeks in de comics. Ze is de eerste moslima die een eigen serie heeft van Marvel Comics en begint als gewone tiener. Tot ze erachter komt dat ze de genen van een Inhuman heeft. Ze krijgt heel veel krachten en kan onder meer haar lichaam uitrekken en laten krimpen.

Enge krachten
Precies die krachten zijn een beetje eng, vindt bedenker Wilson. Tijdens een interview met Polygon vertelde ze dat het nog wel eens een grote uitdaging kan zijn om de krachten in live-action te realiseren. "Ik weet niet hoe dat eruit gaat zien, maar hopelijk op een manier die niet te creepy is," aldus Wilson.

"Ik denk dat sommige personages vanaf het begin heel erg uitgewerkt zijn met het grote scherm in het achterhoofd. Maar Ms. Marvel was er geen van, want we wilden niet per se iets maken dat het potentieel had verfilmd te worden. Ik wilde, samen met Adrian [Alphona] en Takeshi [Miyazawa] en de kunstenaars, vooral de comic-achtige oorsprong van dit personage benadrukken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.