Spock terug in 'Star Trek'?

Acteur Ethan Peck wil echt heel erg graag!

Jim Pedd, 30-08-2019 07:08

Acteur Ethan Peck was te gast tijdens een fanconventie in New York. De acteur was dit jaar te zien als Spock in het tweede seizoen van de serie Star Trek: Discovery. Tijdens een panel vertelde hij over het personage en of hij terug kan keren.
Dat Peck de rol van Spock speelde, was ingewikkeld. Hij moest namelijk zijn wenkbrauwen aanpassen om Spock te kunnen spelen. Maar in plaats van ze te scheren zoals gebruikelijk is, werden ze bedekt. "Ik denk dat ze niet zeker wisten of ik het goed zou gaan doen," en dus gokten ze op maximaal vijf afleveringen. "Vreemd is dat niet, dit personage is zo belangrijk voor veel mensen en ik had kunnen zwichten onder die immense druk. En dus lieten ze me elke aflevering gewoon mijn wenkbrauwen houden."

Lees ook: Waar was de Enterprise tijdens de Klingon-oorlog?

Meer mogelijk!
Alhoewel Spock niet in het tweede seizoen te zien zal zijn, is een spin-off misschien wel mogelijk. Dat zou Peck wel graag willen: "Anson [Mount], Rebecca [Romijn] en ik hopen allemaal dat we een eigen spin-off zullen krijgen zodat we dit echt goed kunnen doen."

Lees ook: Uitbreiding 'Star Trek'-franchise gaat door!

Terugkeren mogen ze in elk geval wel: er komen een paar Short Treks aan. Mocht er nog meer komen in de vorm van een eigen serie, zal dat nog wel een paar jaar duren.

Bron: Trek Movie

Lees meer over: CBS, Ethan Peck, Spock, Star Trek, Star Trek Discovery

Populair nieuws