search
Disney+ geeft Amerikaanse kijkers één jaar gratis bij tweejarig abonnement
Series / Streaming-diensten

Disney+ geeft Amerikaanse kijkers één jaar gratis bij tweejarig abonnement

Of de actie ook in Nederland zal gelden is momenteel nog niet bekend...

Dat het The Walt Disney Company menens is met haar nieuwe streamingdienst Disney+ mag ondertussen wel duidelijk zijn. Het aarzelt bovendien ook niet om de concurrentie nu reeds het vuur aan de schenen te leggen. Wie in de Verenigde Staten een abonnement afsluit voor 2 jaar kan immers het derde jaar gratis krijgen!

Als alles volgens plan verloopt zal de nieuwe streamingdienst van Disney op 12 november worden gelanceerd in de Verenigde Staten. Ook Nederland is bij de eerste landen die de dienst mogen verwelkomen. Om de streamingdienst extra in de kijker te zetten pakt Disney nu uit met een wel erg opmerkelijke aanbieding. Wie in de Verenigde Staten meteen een abonnement voor twee jaar afsluit zal het derde jaar gratis krijgen. In principe betekent dit dan dat men voor amper 140 dollar gedurende drie jaar naar Disney+ kan kijken.

D23 fanclub lidmaatschap
Om aanspraak te kunnen maken op de actie is het wel belangrijk dat de abonnee over een D23 fanclub lidmaatschap beschikt. Dat hoeft echter geen probleem te zijn. Er bestaat namelijk ook een gratis D23 lidmaatschap welke perfect voldoende is voor het kunnen claimen van het interessante aanbod.

Uiteindelijk rest natuurlijk wel nog de vraag of geïnteresseerden ook buiten de Verenigde Staten aanspraak kunnen maken op dit lucratieve aanbod. Vooralsnog lijkt dat helaas niet het geval te zijn. Wel is het zo dat de actie het beste laat vermoeden met betrekking tot een mogelijk lancerings- of pre-order voordeel. The Walt Disney Company lijkt alles in de strijd te zullen gooien om zo snel mogelijk aan marktaandeel te winnen. Benieuwd met welke acties ze in Europa voor de dag zullen komen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen