search
Nieuw op Netflix: de langverwachte fantasyserie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: de langverwachte fantasyserie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' seizoen 1

Fans hebben erg lang naar deze fantasyserie uitgekeken...

Liefhebbers van fantasyseries mogen zich in de handen wrijven. Morgen, vrijdag 30 augustus 2019 verschijnt namelijk de langverwachte fantasyserie The Dark Crystal: Age of Resistance op Netflix!

The Dark Crystal: Age of Resistance is eigenlijk een prequel van de fantasyklassieker The Dark Crystal. Deze laatste kwam van de hand van 'Jim Henson' en werd gelanceerd in het jaar 1982. In deze prequel beslissen drie jonge Geflings die luisteren naar de namen Deet, Rian en Brea om in opstand te komen tegen een wrede keizer. The Dark Crystal: Age of Resistance is een originele serie van Netflix, maar is afkomstig van de 'Jim Henson Company'. Louis Leterrier is aangesteld als regisseur van het project.

Lees ook: Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' trekt grote namen aan

Jim Henson
Eén van de belangrijkste redenen waarom er zo reikhalzend wordt uitgekeken naar de lancering van de reeks is omdat ze een prequel vormt op The Dark Crystal. Bij veel mensen zal de naam 'Jim Henson' ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Dit niet alleen omwille van The Dark Crystal, maar ook omwille van de fantastisch populaire serie The Muppets. In het verleden waren de poppen van filmmaker Henson natuurlijk ook al te zien in de inmiddels legendarisch geworden film Labyrinth. Deze wel kwam van de hand van 'George Lucas' en kende niemand minder dan 'David Bowie' als hoofdrolspeler.

Dat er van The Dark Crystal: Age of Resistance veel wordt verwacht hoeft dus absoluut niet te verbazen. Het wachten is nu bijna voorbij, want vanaf morgen, vrijdag 30 augustus 2019 is de reeks op Netflix te zien. Wil je alvast graag een voorproefje krijgen? Dat is mogelijk door middel van de onderstaande, prachtige trailer!



Lees ook: Stijlvolle poster Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen