search
Moment van terugkeer 'Outlander' is bekend!
Series / Nieuws

Moment van terugkeer 'Outlander' is bekend!

Het vijfde seizoen volgt in 2020.

Ben jij een fan van de serie Outlander van de zender Starz? Dan ben je vast blij dat we kunnen melden dat het drama gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon een verschijningsdatum heeft voor het vijfde seizoen!

Seizoen 4 van de hitserie werd januari dit jaar afgerond, nadat het seizoen in november 2018 debuteerde. Het nieuwe, vijfde seizoen zal echter niet in november dit jaar aftrappen, maar in februari 2020. Om exact te zijn wordt het zondag 16 februari 2020. Noteer deze dag dus alvast maar in je agenda!

Bekijk op instagram

Tijdreizen
De serie van showrunner Ronald D. Moore draait om tijdreizen en heeft rollen voor Caitriona Balfe als Claire Beauchamp Randall / Fraser en Sam Heughan als James "Jamie" MacKenzie Fraser. Het geval is dat Claire terug in de tijd wordt geslingerd en daardoor tegen haar zin in een driehoeksverhouding terechtkomt met twee totaal verschillende mannen uit verschillende levens.

De tijdreisserie is voor Starz een groot succes. De kijkcijfers bereikte met seizoen 3 het hoogtepunt en na seizoen vijf komt in ieder geval ook nog seizoen zes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen