search
Krijgt Marvels 'Falcon and The Winter Soldier' een serieuze toon door 'Avengers: Endgame'?
Series / Nieuws

Krijgt Marvels 'Falcon and The Winter Soldier' een serieuze toon door 'Avengers: Endgame'?

Vanaf eind 2020 te zien op Disney+.

Het Marvel Cinematic Universe gaat gewoon door, ondanks de verwoestende gebeurtenissen in de laatste Avengers-film. Los van de solofilm rond Black Widow krijgen ook de Eternals hun introductiefilm en vinden de personages Falcon van Anthony Mackie en The Winter Soldier van Sebastian Stan een eigen avontuur op Disney+.

Maar welke impact hebben de knippen in de vingers in de films op de serie? Dat wilde ook een fan weten en de schrijver van de eerste Disney+-serie, Derek Kolstad, reageerde via Twitter. "In een post-blip wereld, waarin je zeker de duisternis daarvan zal voelen, moet ook wat motiverend vermaak zijn," aldus Kolstad in een ondertussen verwijderde Tweet. Klaarblijkelijk was Marvel niet zo blij met zijn reactie.

Lees ook: Poster 'Falcon and The Winter Soldier'!

Civil War-serie?
De kans bestaat dat de serie niet zo serieus wordt als de tweede Captain America-film waarin The Winter Soldier en Falcon werden geïntroduceerd. De kans lijkt het grootst dat de serie de toon krijgt van de 'Civil War'-verfilming. Hierin zat duidelijk iets meer humor.

De Marvel-serie verschijnt eind 2020 op Disney+ en is de eerste in een reeks van ondertussen acht officieel aangekondigde Marvel-series op Disney's streamingdienst, online per 12 november.

Lees ook: Gerucht: vijfde ''grote'' Marvel-serie voor Disney+ in de maak
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen