search

Ons nieuws van zondag 1 september 2019

Netflix hoopt succes 'La Casa de Papel' te evenaren met 'La Ví­ctima Numero Ocho'!
Series / Nieuws

Netflix hoopt succes 'La Casa de Papel' te evenaren met 'La Ví­ctima Numero Ocho'!

De druk op de schouders van de nieuwe Spaanse reeks is duidelijk erg groot...

Spaanse series lijken Netflix geen windeieren te leggen, in tegendeel. In het bijzonder de serie La Casa de Papel heeft de streamingdienst op de (Spaanse) kaart weten te zetten. Nu heeft Netflix voor liefhebbers van Spaanse series een nieuwe topper in petto. Deze keer gaat het om La Ví­ctima Numero Ocho. Kan deze nieuwe serie La Casa de Papel naar de troon stoten? De nabije toekomst zal het ons duidelijk moeten maken!

Als alles volgens plan verloopt wordt de nieuwe serie La Ví­ctima Numero Ocho terug een absolute monsterhit voor de streamingdienst Netflix. In de serie wordt een Spaans dorpje getroffen door een terroristische aanslag. Bij de aanslag komen zeven mensen om het leven. Eén persoon die de vermoedelijke dader is wordt gearresteerd. Echter ontstaat er meteen de nodige twijfel over het feit of de persoon in kwestie nu wel of niet de dader is.

8 afleveringen
De Spaanse series die door Netflix tot dusver op de markt zijn gebracht hebben het altijd uitstekend gedaan. Ze stonden bovendien keer op keer bekend omwille van hun uitmuntende kwaliteit en meeslepende verhaallijn. Deze reputatie hoopt de streamingdienst nu ook waar te maken met La Ví­ctima Numero Ocho. Of het daar nu al dan niet in is geslaagd mag je zelf uitmaken. De 8 afleveringen van het eerste seizoen van deze nieuwe, Spaanse Netflix serie zijn immers vanaf nu allemaal te bingen!

Heb je nog niet eerder gehoord over La Ví­ctima Numero Ocho? In dat geval kan je meteen bepalen of deze nieuwe serie iets is voor jou of niet door middel van de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seksscènes 'Red Light' met Carice van Houten aangepast
Series / Nieuws

Seksscènes 'Red Light' met Carice van Houten aangepast

Van Houten weigeren seks vanuit mannelijk oogpunt in de serie.

De actrices Carice van Houten en Halina Reijn gaan spelen in een serie over de wereld van prostitutie en mensenhandel. Geen wonder met een titel die zich laat vertalen naar 'rood licht'. Ze hebben wel een verzoek bij de scripts: de seksscènes mogen wel een beetje gepaster.

Vermoedelijk in een soort van promopraatje voorafgaand aan de start van de opnames voor de serie, die in 2020 op de publieke omroep moet verschijnen, liet Reijn het volgende weten tegenover AD.nl: "Ik wilde die momenten vanuit het vrouwelijk perspectief verbeelden. Het heeft allemaal te maken met de mannelijke blik waar we allemaal gewend aan zijn geraakt."

Blote vrouwenborst
Zelf schrikt ze ook nog wel eens van seksueel getinte zaken op televisie. "Een blote vrouwenborst schokt mij niet, maar als ik opeens een penis zie in een serie als Euphoria, schrik ik toch. Zo geconditioneerd ben ook ik. Ik wil die mannelijke blik in onze producties ter sprake stellen."

De NPO1-serie, welke gemaakt wordt door het productiebedrijf van Van Houten en Reijn, gaat over drie vrouwen die zichzelf verliezen en elkaar vinden in de wereld van prostitutie en mensenhandel. De opnames starten snel en in 2020 dus op de buis!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Moment van terugkeer 'Outlander' is bekend!
Series / Nieuws

Moment van terugkeer 'Outlander' is bekend!

Het vijfde seizoen volgt in 2020.

Ben jij een fan van de serie Outlander van de zender Starz? Dan ben je vast blij dat we kunnen melden dat het drama gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon een verschijningsdatum heeft voor het vijfde seizoen!

Seizoen 4 van de hitserie werd januari dit jaar afgerond, nadat het seizoen in november 2018 debuteerde. Het nieuwe, vijfde seizoen zal echter niet in november dit jaar aftrappen, maar in februari 2020. Om exact te zijn wordt het zondag 16 februari 2020. Noteer deze dag dus alvast maar in je agenda!

Bekijk op instagram

Tijdreizen
De serie van showrunner Ronald D. Moore draait om tijdreizen en heeft rollen voor Caitriona Balfe als Claire Beauchamp Randall / Fraser en Sam Heughan als James "Jamie" MacKenzie Fraser. Het geval is dat Claire terug in de tijd wordt geslingerd en daardoor tegen haar zin in een driehoeksverhouding terechtkomt met twee totaal verschillende mannen uit verschillende levens.

De tijdreisserie is voor Starz een groot succes. De kijkcijfers bereikte met seizoen 3 het hoogtepunt en na seizoen vijf komt in ieder geval ook nog seizoen zes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt Marvels 'Falcon and The Winter Soldier' een serieuze toon door 'Avengers: Endgame'?
Series / Nieuws

Krijgt Marvels 'Falcon and The Winter Soldier' een serieuze toon door 'Avengers: Endgame'?

Vanaf eind 2020 te zien op Disney+.

Het Marvel Cinematic Universe gaat gewoon door, ondanks de verwoestende gebeurtenissen in de laatste Avengers-film. Los van de solofilm rond Black Widow krijgen ook de Eternals hun introductiefilm en vinden de personages Falcon van Anthony Mackie en The Winter Soldier van Sebastian Stan een eigen avontuur op Disney+.

Maar welke impact hebben de knippen in de vingers in de films op de serie? Dat wilde ook een fan weten en de schrijver van de eerste Disney+-serie, Derek Kolstad, reageerde via Twitter. "In een post-blip wereld, waarin je zeker de duisternis daarvan zal voelen, moet ook wat motiverend vermaak zijn," aldus Kolstad in een ondertussen verwijderde Tweet. Klaarblijkelijk was Marvel niet zo blij met zijn reactie.

Lees ook: Poster 'Falcon and The Winter Soldier'!

Civil War-serie?
De kans bestaat dat de serie niet zo serieus wordt als de tweede Captain America-film waarin The Winter Soldier en Falcon werden geïntroduceerd. De kans lijkt het grootst dat de serie de toon krijgt van de 'Civil War'-verfilming. Hierin zat duidelijk iets meer humor.

De Marvel-serie verschijnt eind 2020 op Disney+ en is de eerste in een reeks van ondertussen acht officieel aangekondigde Marvel-series op Disney's streamingdienst, online per 12 november.

Lees ook: Gerucht: vijfde ''grote'' Marvel-serie voor Disney+ in de maak
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.