Gerucht: einde aan verhaal Ash in 'Pokemon'

Gerucht: einde aan verhaal Ash in 'Pokemon'

Na jaren zou het tot een einde komen.

Jim Pedd, 4 september 2019 06:00

Het volgende seizoen van de Pokemon-anime zal elke regio uit de serie bezoeken. Dat is voor het eerst, want tot nu toe bezochten seizoenen telkens maar 1 regio per keer. Een unieke gebeurtenis, die het verhaal een interessante wending zal geven.
De serie begon ooit met een blik op het leven van de jonge Ash Ketchum uit de Kanto-regio. Daar probeerde hij Pokemon-meester te worden. Latere seizoenen deden ook andere regio’s aan en daarmee groeide de wereld alsmaar. Dit seizoen is Ash bijvoorbeeld in de Alola-regio en neemt hij het op tegen nieuwe meesters en nieuwe Pokemon.

Nieuwe richting
Fans dachten eerst dat de serie in het nieuwe seizoen naar Galar zou reizen, een regio die in de game Sword & Shield onthuld werd. Normaliter zijn games en serie aan elkaar verbonden, maar daar stapt men nu vanaf. Volgens Serebii zal nu elke regio ooit in de serie bezocht worden en in een nog niet publieke teaser zou ook elke Pokemon waar ooit een spel mee begonnen kon worden getoond worden.

Wat dit betekent voor de toekomst is maar de vraag. Het gerucht gaat dat dit een reboot wordt en we een nieuwe held of nieuwe Ash zien. Een ander gerucht is dat hij eindelijk Pokemon-meester zal zijn.

Bron: Serebii

Lees meer over: Pokemon, Serie, Ash Ketchum

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws