Het verschil tussen Boba Fett en The Mandalorian

Het verschil tussen Boba Fett en The Mandalorian

Ze lijken alleen op elkaar.

Bram de Groot, 5 september 2019 om 10:15

Op 12 november is het dan eindelijk zover. Disney+ gaat van start en het heugelijke nieuws daaraan is dat dan ook de grauwe Star Wars-serie The Mandalorian te zien is. Je kunt je afvragen of dit personage niet gewoon een soort van Boba Fett is.
In gesprek met Entertainment Weekly zei hoofdrolspeler Pedro Pascal dat de personages wel zeker van elkaar verschillen. Hij sprak met EW, samen met showrunner Jon Favreau en regisseur Dave Filoni. "Onze man is een Mandalorian, en we verkennen absoluut de cultuur van de Mandalorian," gaf Favreau aan.

Lees ook: Eerste trailer online voor Star Wars-serie 'The Mandalorian'!

Boba is een kloon
"Boba Fett is een kloon, volgens Attack of the Clones, en als je het aan bedenker George Lucas zou vragen, dan zou hij zeggen dat Boba Fett geen Mandalorian is. Hij is niet op Mandalore geboren. Hij is meer een persoon die erdoor is geïndoctrineerd, door de manier van leven. Hij krijgt het pantser te pakken," voegde Filoni toe.

Het blijkt dat het personage van Pascal meer een duistere held is. "Uiteindelijk wil hij het juiste doen. Maar zijn plichten kunnen erg in strijd zijn met zijn lot, en het juiste doen heeft vele gezichten. Het kan een zeer hobbelige weg zijn," verduidelijkte Pascal.


Lees ook: Poster 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'!

Bron: EW

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte

Populair nieuws