Robert Downey Jr. niet klaar als Iron Man!?

Robert Downey Jr. niet klaar als Iron Man!?

Wow dit hadden we niet verwacht!

Jim Pedd, 5 september 2019 om 09:11

Het lijkt erop dat Robert Downey Jr. niet helemaal klaar is als Iron Man in het Marvel Cinematic Universe. Hij schijnt te gaan spelen (of spreken) in een van de nieuwe series die op Disney+ verschijnen. Volgens de site We Got This Covered is de acteur straks te horen in een serie rond Ironheart.
Iron Man is klaar in de live-action films. Dat is iets dat we zeker weten. Downey Jr. wilde al stoppen en dat deed hij ook echt. Maar terugkeren als stem, waarom niet? Dat lijkt nu een serieuze mogelijkheid te zijn.

Assistent van Ironheart
De site We Got This Covered meldt dat Downey Jr. mogelijk te horen zal zijn in een serie rond Ironheart. De site baseert dat verhaal op een bron die eerder ook al punten goed had rond het MCU. Hoe dan ook: Ironheart is een donker meisje dat in de comics de boel overneemt van Iron Man als hij met pensioen besluit te gaan.

Zij heeft natuurlijk ook een eigen AI nodig, net zoals Spider-Man en Iron Man dat ook hebben. En dat zou dan de stem van niemand minder dan Tony Stark, c.q. Robert Downey Jr. zelf worden.Daarmee zou het dus zomaar kunnen!

Bron: WGTC

Lees meer over: Iron Man, Robert Downey Jr, Marvel, MCU

Populair nieuws