Eerste hoofdrolspeler bekend voor 'Lord of the Rings'!

Eerste hoofdrolspeler voor 'Lord of the Rings'!

Hij wordt een van de hoofdrolspelers in de Amazon-serie.

Jim Pedd, 5 september 2019 om 12:21

Amazons aankomende Lord of the Rings-serie heft een van zijn hoofdpersonen gevonden. Will Poulter heeft volgens Variety getekend voor een rol. Welk personage hij zal spelen is maar de vraag, maar hij voegt zich bij Markella Kavenagh, die in juli al tekende voor de serie.
De kans is groot dat we de komende tijd meer van dit soort berichten krijgen, want de opnames moeten binnenkort al van start gaan. Toen Amazon de rechten kocht, moest er ook haast gemaakt worden met eerste seizoenen. Voor Polter is het een mooie prestatie, nadat hij onder meer in filmreeks Narnia en recent Netflix-film Bandersnatch te zien was.Lees ook: Eerste seizoen 'The Lord Of The Rings' zal wellicht 20+ afleveringen bevatten

Tweede era
De serie wordt gemaakt door JD Payne en Patrick McKay en geregisseerd door J.A. Bayona. Er is weinig bekend over de serie, al weten we dat de serie een verhaal vertelt dat zich ver voor The Fellowship of the Ring van J.R.R. Tolkien afspeelt. Ook mogen de makers niet afwijken van het canon zoals dat door Tolkien ooit uitgewerkt is.

Lees ook: Verhaal peperdure 'Lord of the Rings'-serie bekend?

Eerder dit jaar bleek al dat de serie in elk geval gesitueerd is in de tweede era van de fictieve wereld van Tolkien. De boel krijgt meerdere seizoenen.

Bron: Variety

Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon, JRR TOlkien, Will Poulter, Markella Kavenagh

Populair nieuws