search
Nieuw op Netflix: girlpower in 'The Bletchley Circle: San Francisco'!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: girlpower in 'The Bletchley Circle: San Francisco'!

De reeks is een spin-off van de Britse miniserie 'The Bletchley Circle'...

Mensen met een Netflix-abonnement kunnen zich wederom gaan opmaken voor een nieuwe topper die er zit aan te komen. Morgen, namelijk zondag 8 september 2019 verschijnt op Netflix immers de serie The Bletchley Circle: San Francisco. Deze serie is zoals de naam reeds laat vermoeden een spin-off van de Britse miniserie The Bletchley Circle.

In The Bletchley Circle: San Francisco volgen we twee hoogopgeleide vrouwelijke detectives uit het Verenigd Koninkrijk welke een samenwerkingsverband aangaan met hun Amerikaanse collega's. Het doel? Hun code-cracking talenten inzetten om een reeks van onopgeloste moorden op te lossen. De cast van The Bletchley Circle: San Francisco bestaat onder meer uit 'Julie Graham', 'Rachael Stirling' evenals 'Crystal Balint'.

Tijdsprong van 3 jaar
De nieuwe The Bletchley Circle: San Francisco speelt zich af drie jaar na de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in de oorspronkelijke reeks. Dit betekent dat we de hoofdpersonages volgen in het San-Francisco van het jaar 1956. Jean en Millie beslissen in deze periode om hun teergeliefde Londen achter zich te laten om de oceaan over te steken richting San-Francisco. Slagen de dames er uiteindelijk in om een reeks van onopgeloste moorden alsnog op te helderen? Je kan het vanaf morgen ontdekken op Netflix!

The Bletchley Circle: San Francisco is op Netflix te zien vanaf zondag 8 september 2019 en zal in totaal bestaan uit 8 afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen