search
Hulu schrapt ambitieuze plannen TV-universum
Series / Nieuws

Hulu schrapt ambitieuze plannen TV-universum

John Grisham krijgt toch geen serieuniversum.

Hulu was vastberaden om de boeken van John Grisham tot leven te brengen in een gedeeld universum. Er waren minimaal twee dramaseries in de maak, maar nu is besloten daar toch maar van af te zien.

Vorig jaar werd het Hulu-universum met Grisham-boeken aangekondigd. Die draaien om advocaten die spannende avonturen beleven. Zo kregen we boeken als A Time to Kill, The Pelican Brief en The Firm te zien. Hulu ging de samenwerking met Grisham aan om twee boeken te verfilmen tot series. De personages en verhaallijnen moesten vervolgens door elkaar gaan lopen.

Gedeeld universum
De bedoeling was om de boeken The Rainmaker en Rogue Lawyer te verfilmen. Daarin volgen we enerzijds een jonge man die net afgestudeerd is aan de rechtenopleiding en de grootste verzekeringsfraude van de Verenigde Staten ontdekt. Rogue Lawyer speelt zich daar twee decennia na af en draait om Sebastian Rudd, een advocaat die ongewone zaken aanneemt.

The Wrap stelt nu dat de series geannuleerd zijn. Waarom is niet bekend, maar vermoedelijk had men er geen vertrouwen in.

Aanbevolen artikelen