Cool: 'Stranger Things 3: The Game'!

Cool: 'Stranger Things 3: The Game'!

De videogame beschikt ook over een nostalgische look & feel...

Geoffrey Ketels, 9 september 2019 om 20:46

Ben jij ook zo'n grote fan van de Stranger Things serie? In dat geval heb je ongetwijfeld het laatste seizoen alweer achter de kiezen. Betekent dit dat er voor jou niets anders meer te beleven valt? Absoluut niet! Het is namelijk zo dat je nu helemaal los kan gaan met de videogame Stranger Things 3: The Game. Deze videogame zorgt er voor dat er voor jou als fan nog heel wat meer te beleven valt in Hawkins!
Meteen bij het opstarten van het spel wordt duidelijk dat deze over een typische Nintendo-achtige grafische stijl beschikt. Dit betekent concreet dat je rekening moet houden met niet alleen grove pixels, maar ook houterige animaties.Zoals de naam reeds laat vermoeden zal je in deze nieuwe videogame het verhaal volgen van het derde seizoen van de reeks. Daarbij kan je in de huid kruipen van tal van verschillende personages. Het gaat hierbij niet alleen om Dustin, maar ook om bijvoorbeeld Eleven.

Elk personage beschikt natuurlijk over zijn of haar eigen eigen wapens en eigenschappen. Op deze manier is een lekker gevarieerd spel ontstaan welke de harten van de echte Stranger Things fans zeker op hol zal doen slaan.

Lees ook: 'Stranger Things' heeft nog een LHBTI-personage

Coöperatieve multiplayermodus
Ben jij iemand die het niet fijn vindt om videogames alleen te spelen? Ook daar hebben de ontwikkelaars van Stranger Things 3: The Game aan gedacht. Ze hebben er namelijk voor gekozen om buiten het singleplayer gedeelte ook een coöperatieve multiplayermodus in te bouwen.

Wil jij ook graag al het moois ontdekken dat deze videogame voor jou in petto heeft? Je kan de app zowel downloaden voor iOS als voor Android. De prijs voor Stranger Things 3: The Game bedraagt éénmalig 5,49 euro. Veel speelplezier!

Lees ook: Hysterische 'Stranger Things'-fans krijgen grote verrassing van Netflix

Lees meer over: Stranger Things, serie, game, videogame

Populair nieuws