'Vida'-ster maakt haar opwachting in nieuw seizoen 'Riverdale'

'Vida' ster toegevoegd aan cast 'Riverdale'

Geoffrey Ketels, 9 september 2019 om 16:27

Eerder raakte reeds bekend dat het nieuwe seizoen van de populaire serie Riverdale te zien zal zijn op Netflix vanaf 10 oktober. Nu is er terug goed nieuws voor fans van de serie. Eén van de hoofdpersonages van Vida maakt immers haar opwachting in het vierde seizoen van Riverdale en heeft een terugkerende rol te pakken.

De Vida ster die de overstap maakt naar Riverdale is niemand minder dan 'Mishel Prada'... al is "een overstap maken" misschien niet helemaal juist. De actrice heeft namelijk aangegeven dat haar optreden in Riverdale geen gevolgen zal hebben voor haar verschijning in de populaire Starz serie. Vida werd inmiddels ook reeds verlengd voor een derde seizoen.

Lees ook: Nieuw seizoen van 'Riverdale' vanaf oktober te zien op Netflix!

Privé detective
In Riverdale kruipt Prada in de huid van het personage 'Hermosa', een privé detective welke is geboren in Miami en arriveert als een ware, klassieke "femme fatale"! Hermosa is duidelijk gemotiveerd, het ontbreekt haar niet aan zelfvertrouwen en ze is razend ambitieus. Bovendien beseft ze duidelijk maar al te goed dat alles een prijs heeft...

Prada is duidelijk bezig met haar horizonten te verleggen als actrice. Ze is dan ook niet alleen te zien in Vida en Riverdale, daarnaast heeft de actrice ook een rol te pakken in de AMC-reeks Fear the Walking Dead: Passage.

Benieuwd naar welke impact het personage 'Hermosa' zal hebben op de inwoners van Riverdale? We komen het vanaf 10 oktober allemaal te weten!

Lees ook: Er komt een eerbetoon aan overleden Luke Perry in Riverdale' seizoen 4

Lees meer over: Riverdale, serie, Vida

Populair nieuws