Renée Zellweger voelt zich depressief door roddels over haar plastische chirurgie

Renée Zellweger is droevig alle roddels

De actrice hoorde ooit twee mensen in de metro negatief over haar praten...

Geoffrey Ketels, 12 september 2019 om 16:12

De bekende actrice 'Renée Zellweger' (Bridget Jones Diary) heeft in een interview aangegeven dat ze perfect het moment herinnert waarop ze vreemden hoorde discussiëren over haar uiterlijk. Zellweger verdween uit de spotlight na haar optreden op de 2014 Elle Women in Hollywood Awards waarna er druk werd gespeculeerd over de plastische chirurgie die ze had laten uitvoeren.
Tijdens een interview dat Zellweger gaf aan een Amerikaans radiostation gaf de actrice aan dat ze zich perfect het moment herinnert waarop ze een gesprek opving tussen twee mensen in een metro in Londen. Het gesprek ging over hoe zielig "Hollywood dames" wel niet zijn, in het bijzonder die 'Renée Zellweger', aldus de actrice.

Vervolgens zouden de twee zich hebben afgevraagd hoe de actrice kon overwegen om plastische chirurgie uit te laten voeren aan haar gezicht. De twee vroegen zich ook af of ze nu werkelijk dacht dat niemand dat zou ontdekken. "Wanneer een bekende actrice ergens verschijnt ga je er vanuit dat ze eruit ziet zoals zichzelf en niet zoals iemand compleet anders".

Geschokt
Zellweger gaf uiteindelijk aan dat ze even verbaasd en geschokt was over de inhoud van de conversatie, maar de halte had bereikt waar ze uit moest stappen. Toen ze wou opstaan ging ook één van de mannen staan waarna hij de actrice meteen herkende. Vervolgens gaf hij aan; "Oh God, je bent niet, je bent het echt! Maar je ziet eruit als jezelf! waarop de actrice zich liet ontvallen; "Het is grappig hoe dat werkt hé?.

Ondanks het feit dat de actrice duidelijk was geraakt door het voorval benadrukte Zellweger dat ze voor zichzelf had uitgemaakt dat de ervaring vooral een herinnering moest vormen voor haar positieve uitzicht op de wereld. Of hoe ook Hollywood dames het lang niet altijd even eenvoudig hebben...!

Bron: CNN.com

Lees meer over: Renee Zellweger, actrice

Populair nieuws