search

Ons nieuws van donderdag 12 september 2019

Nieuw op Netflix: 'The Ranch' seizoen 4 met Ashton Kutcher!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Ranch' seizoen 4 met Ashton Kutcher!

De populaire sitcom van Netflix is toe aan haar vierde en laatste seizoen!

Netflix heeft eerder aangekondigd dat de populaire sitcom The Ranch nog een vierde en laatste seizoen zou krijgen. Voor het finale seizoen werd er echter voor gekozen om deze in twee delen op te splitsen. Het eerste deel met 10 afleveringen staat vanaf morgen, vrijdag 13 september 2019 op Netflix!

Het was even schrikken voor fans van de serie The Ranch toen Netflix niet alleen bekend maakte dat het vierde seizoen het laatste zou zijn, maar ook dat ze in twee delen zou worden uitgegeven. Het eerste deel kunnen we dus vanaf morgen zien op Netflix, maar voor de resterende afleveringen is het nog wachten tot volgend jaar.

In de trailer die eerder verscheen (en onderaan dit artikel is terug te vinden) was reeds te zien dat Ashton Kutcher in het vierde seizoen wordt herenigd met 'Kurtwood Smith'. Hij neemt terug zijn rol op als 'Old Man Peterson' welke hij reeds vertolkte in het tweede seizoen van de reeks en in de première-aflevering van het derde seizoen.

Lees ook: Netflix kondigt vierde seizoen van 'The Ranch' aan

Populaire sitcom
Ondanks het feit dat The Ranch kan rekenen op een uitstekende populariteit moet het gezegd dat de reeks niet altijd even goed werd onthaald. Dit blijkt ook uit de ietwat tegenvallende scores op gespecialiseerde websites zoals IMDB en Rotten Tomatoes. Op IMDB kan de reeks nog rekenen op een meer dan degelijke 7,6/10. Op Rotten Tomatoes geeft de 'Average Tomatometer' evenwel een score aan van slechts 63 procent. De 'Average Audience Score' geeft echter eveneens een leuke 73 procent weer.

Het eerste deel van het vierde seizoen van The Ranch is dus vanaf morgen, vrijdag 13 september 2019 te zien op Netflix. Wie niet meer kan wachten kan alvast nog even zijn ongeduld sussen door het bekijken van de onderstaande trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Verkrachting en ongeloof in 'Unbelievable' seizoen 1!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Verkrachting en ongeloof in 'Unbelievable' seizoen 1!

De serie wordt vergeleken met het indrukwekkende 'When They See Us'...

Elke week opnieuw verschijnen er nieuwe titels op het streamingplatform Netflix. Deze week wordt er echter een titel op gelanceerd welke vriend en vijand zal weten te verbazen. Het gaat hierbij uiteraard om Unbelievable, een miniserie die duidelijk sterke overeenkomsten vertoont met het al even schrijnende When They See Us.

De nieuwe miniserie Unbelievable, welke morgen (vrijdag 13 september 2019) op Netflix zal verschijnen komt van de hand van 'Susannah Grant'. In het verleden was Grant eveneens verantwoordelijk voor de film Erin Brokovich. Unbelievable vertelt het verhaal van de tiener 'Marie Adler' (gespeeld door Kaitlyn Dever) welke beslist om aangifte te doen bij de politie van een aanranding. Adler werd in haar eigen woning verrast door een gemaskerde indringer die haar heeft verkracht.

Het verhaal van Adler wordt door de politie echter niet geloofd. Niet alleen de politie trekt de verklaring van de jonge dame in twijfel, hetzelfde geldt ook voor haar familie en vrienden. Ook zij vermoeden dat Adler het afschuwelijke voorval uit haar duim heeft gezogen. Twee vrouwelijke detectives (gespeeld door Toni Colette en Merrit Weaver) blijken het verhaal van Adler echter wel te geloven en gaan zelf op onderzoek uit. Zij zien vooral een verband tussen de zaak van Adler en deze van andere verkrachtingszaken. Hun ultieme missie? Het vinden en voor de rechter brengen van de dader!

Lees ook: Netflix wil megasucces 'When They See Us' herhalen met 'Unbelievable'

Waargebeurd verhaal
Wat veel mensen niet weten is dat Unbelievable is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, namelijk An Unbelievable Story of Rape van T. Christian Miller en Ken Armstrong.

In dit essay wordt verwezen naar de echte Marie Adler welke in het jaar 2009 (toen ze de leeftijd van 18 jaar had bereikt) werd beschuldigd van het valselijk indienen van een verklaring in Lynnwood in de Verenigde staten. Toen de politie opmerkte dat er verschillende onduidelijkheden in haar verhaal waren terug te vinden werd besloten om de zaak af te sluiten. Twee jaar later zouden twee detectives echter een connectie leggen tussen twee nieuwe verkrachtingszaken in Denver en Golden en de zaak van Adler waarna het dossier werd heropend.

Unbelievable belooft een tragisch en meeslepend drama te worden welke ongetwijfeld het hart van menig aantal Netflix-kijkers zal weten te veroveren. Ze verschijnt morgen, vrijdag 13 september 2019 op de streamingdienst. In afwachting van de lancering van het eerste seizoen kan je reeds de onderstaande trailer bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Renée Zellweger voelt zich depressief door roddels over haar plastische chirurgie
Series / Celebrity

Renée Zellweger voelt zich depressief door roddels over haar plastische chirurgie

De actrice hoorde ooit twee mensen in de metro negatief over haar praten...

De bekende actrice 'Renée Zellweger' (Bridget Jones Diary) heeft in een interview aangegeven dat ze perfect het moment herinnert waarop ze vreemden hoorde discussiëren over haar uiterlijk. Zellweger verdween uit de spotlight na haar optreden op de 2014 Elle Women in Hollywood Awards waarna er druk werd gespeculeerd over de plastische chirurgie die ze had laten uitvoeren.

Tijdens een interview dat Zellweger gaf aan een Amerikaans radiostation gaf de actrice aan dat ze zich perfect het moment herinnert waarop ze een gesprek opving tussen twee mensen in een metro in Londen. Het gesprek ging over hoe zielig "Hollywood dames" wel niet zijn, in het bijzonder die 'Renée Zellweger', aldus de actrice.

Vervolgens zouden de twee zich hebben afgevraagd hoe de actrice kon overwegen om plastische chirurgie uit te laten voeren aan haar gezicht. De twee vroegen zich ook af of ze nu werkelijk dacht dat niemand dat zou ontdekken. "Wanneer een bekende actrice ergens verschijnt ga je er vanuit dat ze eruit ziet zoals zichzelf en niet zoals iemand compleet anders".

Geschokt
Zellweger gaf uiteindelijk aan dat ze even verbaasd en geschokt was over de inhoud van de conversatie, maar de halte had bereikt waar ze uit moest stappen. Toen ze wou opstaan ging ook één van de mannen staan waarna hij de actrice meteen herkende. Vervolgens gaf hij aan; "Oh God, je bent niet, je bent het echt! Maar je ziet eruit als jezelf! waarop de actrice zich liet ontvallen; "Het is grappig hoe dat werkt hé?.

Ondanks het feit dat de actrice duidelijk was geraakt door het voorval benadrukte Zellweger dat ze voor zichzelf had uitgemaakt dat de ervaring vooral een herinnering moest vormen voor haar positieve uitzicht op de wereld. Of hoe ook Hollywood dames het lang niet altijd even eenvoudig hebben...!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: de ijzingwekkende horror-serie 'Marianne' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: de ijzingwekkende horror-serie 'Marianne' seizoen 1

Met 'Marianne' heeft Netflix wellicht weer een internationale topper te pakken...

Liefhebbers van horrorseries kunnen hun borst al nat gaan maken. Morgen, vrijdag 13 september 2019 verschijnt op Netflix namelijk de langverwachte reeks Marianne. De trailer die eerder de wereld werd ingestuurd maakte reeds duidelijk dat de serie bloedstollend spannend belooft te worden!

Marianne vertelt het verhaal van een romanschrijfster die luistert naar de naam 'Emma'. Elk nacht opnieuw ervaart deze schrijfster een nachtmerrie waarin ze een heks ziet genaamd 'Marianne'. De schrijfster besluit de heks te gebruiken als personage voor haar boeken, maar dat blijkt geen goed idee. Al snel wordt immers duidelijk dat de gruwelijke verhalen die ze schrijft met de heks in de hoofdrol ook echt uitkomen.

Franse topper?
Met deze gloednieuwe horrorserie heeft Netflix naar alle waarschijnlijkheid weer een internationale topper van formaat te pakken. Netflix heeft eerder reeds aangegeven zich ook te willen focussen op series in andere talen. Dit bleek vaak een uitstekende keuze te zijn. Zo wist het reeds verschillende hits te scoren met niet alleen het Spaanse La Casa De Papel, maar ook het Duitse Dark. Wellicht dat nu ook de Franse serie Marianne aan dit rijtje met succesverhalen toegevoegd zal kunnen worden.

De reeks Marianne verschijnt morgen, vrijdag 13 september 2019 op Netflix en zal bestaan uit 8 afleveringen. Kan jij ook al niet wachten tot deze serie op het streamingplatform zal verschijnen? In dat geval krijg je nu alvast een (stevig) voorsmaakje door middel van de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Uzo Aduba' (Orange Is The New Black) gecast voor 'Fargo'
Series / Nieuws

'Uzo Aduba' (Orange Is The New Black) gecast voor 'Fargo'

De actrice werd eerder ook al gecast voor 'Mrs. America'...

Er is voor actrice 'Uzo Aduba' duidelijk nog een leven na Orange Is The New Black. Eerder werd namelijk reeds bekend gemaakt dat de actrice is gecast voor Mrs. America en nu komt daar ook de populaire serie Fargo bij!

Uzo Aduba zal te zien zijn in het vierde seizoen van Fargo en kruipt in de huid van het personage 'Zelmare Roulette'. Dat is tot dusver ook meteen het enige dat we weten over het optreden van Aduba. Voor de rest worden de lippen stijf op elkaar gehouden door FX.

Lees ook: Volledige sterrencast 'Fargo' seizoen 4 onthuld!

Kansas City
Het vierde seizoen van Fargo zal zich afspelen in het Kansas City van het jaar 1950. In dit jaar hebben er twee grote migraties plaatsgevonden, namelijk deze van Zuid-Europeanen die er voor kozen om naar de Verenigde Staten te immigreren en Afro-Amerikanen die de 'Jim Crow South' verlieten. In deze periode zijn er twee misdaadfamilies die Kansas City in hun greep hebben, namelijk een Italiaanse en een Afro-Amerikaanse. Beiden zijn er in geslaagd om een niet zo eenvoudig vredesakkoord te sluiten door het uitwisselen van hun jongste zonen.

Buiten Aduba raakte eerder ook reeds bekend dat acteur 'Chris Rock' in de huid zal kruipen van 'Loy Cannon', het hoofd van één van de families. De cast bestaat bovendien eveneens uit namen als 'Ben Whishaw', 'Jack Huston', 'Jason Schwartzman' evenals 'Jessie Buckley' en natuurlijk ook 'Salvatore Esposito'.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto's 'Arrow' seizoen 8 met een aantal oude bekenden!
Series / Nieuws

Nieuwe foto's 'Arrow' seizoen 8 met een aantal oude bekenden!

Enkele trouwe vrienden van Oliver keren terug in het achtste seizoen...

De première van het nieuwe en finale seizoen van de serie Arrow komt snel dichterbij. In de aanloop naar deze lancering is er nieuw beeldmateriaal op het internet verschenen welke duidelijk maakt dat 'Oliver Queen' terug zal kunnen rekenen op de bijstand van twee van zijn meest betrouwbare vrienden!

In het nieuwe beeldmateriaal welke de wereld werd ingestuurd in de aanloop naar de lancering van het achtste seizoen van Arrow zijn John Diggle (gespeeld door David Ramsey) en Black Canary (gespeeld door Katie Cassidy-Rodgers) terug te zien! De setting die is gecreëerd voor het achtste seizoen van de populaire reeks zorgt er uiteraard voor dat de poort open staat voor een terugkeer van heel wat populaire personages. Zelfs personages die eerder dood bleken te zijn maken mogelijks terug hun opwachting in de serie.

Lees ook: Oude mentor Oliver terug in 'Arrow' seizoen 8

Starling City
Zoals eerder bekend gemaakt door CBR zal de eerste aflevering van het achtste seizoen van Arrow de naam 'Starling City' krijgen. Deze naam is natuurlijk een verwijzing naar de woonplaats van Oliver. Het behield die naam tot aan het einde van het derde seizoen. Toen werd er voor gekozen om ze te veranderen naar 'Star City'. Inmiddels heeft executive producer 'Beth Schwartz' ook laten optekenen dat het achtste seizoen zich zal afspelen op 'Earth 1', de belangrijkste algehele hub voor de Arrowverse series.

Ben je benieuwd naar het nieuwe beeldmateriaal dat voor het achtste seizoen van Arrow is verschenen? Dan zullen we je niet langer meer in spanning houden! De foto's zijn hieronder terug te vinden.

















Lees ook: Stephen Amell bevestigt terugkeer van John Barrowman voor finale seizoen van 'Arrow'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney bevestigt: originele 'Gargoyles' serie verschijnt op Disney+
Series / Nieuws

Disney bevestigt: originele 'Gargoyles' serie verschijnt op Disney+

Veel fans zullen hier natuurlijk bijzonder blij mee zijn...

De komst van het Disney+ streamingplatform zal er ongetwijfeld voor zorgen dat er heel wat Disney klassiekers terug herontdekt zullen worden. Disney heeft eerder dan ook laten optekenen een gigantische bibliotheek met Disney klassiekers aan te zullen gaan bieden. Ook de jaren '90 animatieserie Gargoyles zal met zekerheid op het streamingplatform te bekijken zijn.

In de jaren '90 was de animatieserie Gargoyles één van de dè populairste series van Disney. Toen bekend raakte dat Disney met haar eigen streamingplatform op de proppen zou komen was dit dan ook meteen één van de eerste titels die door liefhebbers van animatieseries werd genoemd. Disney kon hier duidelijk niet doof voor blijven waardoor het inmiddels heeft bevestigd de reeks met zekerheid naar Disney+ te zullen brengen.

Revival mogelijk?
Het is opvallend dat de animatieserie, ondanks het feit dat ze bijzonder succesvol was, amper drie seizoenen op de televisie te zien was. Dit gezegd zijnde werd ze algemeen aanzien als één van de beste animatieseries van die periode. Door de jaren heen werd bovendien reeds meerdere malen de vraag gesteld aan acteur 'Keith David' (welke de stem insprak voor 'Goliath', de leider van de Manhattan Clan) of hij een revival zou zien zitten. De acteur gaf vervolgens aan daar zeker en vast oren naar te hebben.

In ieder geval, heb je deze legendarische animatieserie nog nooit eerder gezien? Of wil je die mooie tijd van vroeger graag herbeleven? Dan is het verschijnen van Gargoyles op Disney+ ook voor jou natuurlijk erg interessant!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ bij lancering niet meteen beschikbaar in België: maar wanneer wel?
Series / Nieuws

Disney+ bij lancering niet meteen beschikbaar in België: maar wanneer wel?

De Belgen moeten nog wat langer wachten op toegang tot Disney+...

Disney heeft bekend gemaakt dat het op 12 november van dit jaar haar streamingdienst Disney+ zal lanceren. Niet alleen de Verenigde Staten, maar ook Canada en Nederland zijn bij de gelukkigen die het nieuwe streamingplatform meteen van bij de start kunnen ontdekken. Belgische kijkers blijven tot dusver in de kou staan. Hoelang moeten zij nog wachten?

Bij de lancering van het Disney+ platform zijn er in principe vijf landen die meteen toegang zullen krijgen tot de dienst. Het gaat hierbij uiteraard om de Verenigde Staten en Canada, maar ook om Nederland en een week later, Australië en Nieuw-Zeeland. Dat is alles. De overige landen dienen nog even geduld te koesteren vooraleer ze de ruim 500 films en maar liefst 7.500 verschillende series zullen kunnen bekijken.

Niet ongebruikelijk
Dat er slechts een handvol landen in eerste instantie toegang krijgen tot Disney+ is niet zo verrassend. In het verleden heeft ook Netflix een soortgelijke strategie gehanteerd. Het platform begon dan ook in het jaar 2007 met diens videobibliotheek terwijl het merendeel van de Europese kijkers er slechts toegang toe kregen in het jaar 2014. Dit was eveneens het geval voor Amazon Prime. Zij zag in de Verenigde Staten het levenslicht in 2012 net als in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Duitsland en India. Zowel Nederland als België moesten nog vijf jaar langer geduld koesteren. Zij waren dan ook pas in 2017 aan de beurt.

Waarom Nederland wel?
Ondanks het feit dat het bij de Belgen natuurlijk een beetje prikt dat ze langer moeten wachten op Disney+ hoeft dit niet helemaal te verbazen. Dat Nederland als enige niet-Engelstalige land van Europa bij de lancering van Disney+ wordt ondersteund heeft wellicht te maken met het feit dat er in het hele land snel internet voor handen is. Bovendien is het algemeen bekend dat de gemiddelde Nederlandse kijker ook 'tech savy' is. Tel daar ook nog eens bij op dat Nederlanders er om bekend staan grootgebruikers te zijn van het streamingplatform Netflix en het mag duidelijk zijn waarom Disney in Nederland zo'n belangrijke markt ziet.

Rest uiteraard nog de vraag wanneer ook België aan de beurt zal zijn... Dat is op moment van schrijven echter nog niet bekend. Wel lijkt het vast te staan dat ook de Belgische kijkers geen jaren meer zullen moeten wachten vooraleer de streamingservice in hun land beschikbaar zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave beelden voor aftrap 'Supergirl'!
Series / Nieuws

Gave beelden voor aftrap 'Supergirl'!

De Event Horizon-teaser!

In 2015 debuteerde actrice Melissa Benoist als Kara Zor-El a.k.a. Kara Danvers a.k.a. Supergirl in de gelijknamige tv-serie van CBS en even later The CW. Ze werd al snel onderdeel van het Arrowverse en nu is ze alweer toe aan seizoen vijf!

Via The CW krijgen we een eerste blik op de aftrap van het nieuwe seizoen van Supergirl, met de teaser met de titel 'Event Horizon'. In de beelden zie je uiteraard Kara, maar ook Lena Luthor (Katie McGrath) en een nieuwe slechterik: Midnight!



Midnight arriveert!
De nieuwe slechterik wordt gespeeld door The 100-actrice Jennifer Cheon Garcia. Dit personage is uit een buitenaardse gevangenis ontsnapt en nu zal Supergirl met haar te maken krijgen.

Het vijfde seizoen moet te zien zijn vanaf 6 oktober en rond die datum debuteren ook de andere Arrowverse-series met nieuwe seizoenen!

Lees ook: Team 'Supergirl' klaar voor actie op nieuwe poster!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspeler bekend voor Stephen King-serie 'The Stand'
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler bekend voor Stephen King-serie 'The Stand'

Nieuwe grote Stephen King-serie!

In 2017 verscheen nog de verfilming van de Stephen King-boekenreeks 'The Dark Tower' en nu komt er een serie over Kings 'The Stand' uit 1978. De hoofdrolspeler is aangetrokken!

Een belangrijke rol in het verhaal is weggelegd voor het personage Randall Flagg, oftewel de Man in Black in de 'The Dark Tower'-boeken. Het wordt acteur Alexander Skarsgard die de slechterik gaat spelen in de serie van CBS All Access.

Lees ook: Stephen Kings 'The Stand' wordt definitief tv-serie!

Mother Abagail
Ook golden oldie Whoopi Goldberg heeft voor een rol getekend. Zij zal te zien zijn als het personage Mother Abagail. Eerder was James Marsden aangetrokken als Stu Redman, de eerste man die ontdekt dat hij immuun is voor het heersende Captain Trips-virus. Hij wordt daarna de leider van de Free Zone en vindt in Randall Flagg zijn grootste tegenstander.

Ook is bekend dat Amber Heard is aangetrokken als Nadine Cross. Daarnaast zien we onder meer Greg Kinnear als Glen Bateman, Odessa Young als Frannie Goldsmith en Henry Zaga als Nick Andros. Een verschijningsdatum voor The Stand is nog niet bekend.

Lees ook: Stephen King-serie 'The Stand' lijkt topcast te krijgen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.