Releasedatum Netflix-serie 'The Witcher' bekend?!

Releasedatum Netflix-serie 'The Witcher' bekend?!

Het Nederlandse Netflix account op social media heeft waarschijnlijk de releasedatum gelekt...

Geoffrey Ketels, 13 september 2019 om 11:11

Verschijnt de nieuwe Netflix-serie The Witcher op 17 december van dit jaar? Twee officiƫle Netflix-accounts kwamen inmiddels met deze informatie op de proppen. Opvallend, meteen na het verschijnen van de informatie werd ze terug verwijderd.
Het waren de Nederlandse accounts van Netflix op de social media platformen Facebook en Twitter die met het bericht uitpakten. De berichten die de informatie bevatten werden echter al snel terug verwijderd. De website 'Redanian Intelligence' was er echter in geslaagd om een screenshot te nemen van het bericht en deze te publiceren.97 dagen
Het account van Netflix publiceerde een bericht waarin verschillende titels werden opgelijst die de komende maanden zullen verschijnen. Specifiek voor de langverwachte serie The Witcher geldt dat het bericht aangaf dat fans nog rekening dienen te houden met 97 dagen. Dit zou betekenen dat de nieuwe reeks die is gebaseerd op de gelijknamige videogame zal verschijnen op 17 december.

Andere informatie in de lijst, zoals bijvoorbeeld het aantal dagen tot het verschijnen van het vijfde seizoen van Peaky Blinders evenals het derde seizoen van The Crown zijn eveneens correct.

Ondanks het feit dat Netflix de bovenstaande informatie nog niet officieel heeft bevestigd heeft ze eerder wel aangekondigd dat de serie ergens in het vierde kwartaal van dit jaar moet gaan verschijnen. Een release op 17 december zou dus perfect tot de mogelijkheden kunnen behoren!

Lees ook: Wat is een Witcher nou eigenlijk?

Bron: Redanianintelligence.com

Lees meer over: The Witcher, Netflix, realsedatum, serie, Netflix serie

Populair nieuws