Wat is een Witcher nou eigenlijk?

Wat is een Witcher nou eigenlijk?

Netflix maakt een epische serie, maar waar draait deze om?

Jim Pedd, 20 augustus 2019 om 06:00

Later dit jaar introduceert Netflix de Witcher aan een hele reeks nieuwe fans. Maar wat is een Witcher nou precies? Voor mensen die niet bekend zijn met de games of de boeken, is dat nog wel een ingewikkelde vraag. En dus vertelt acteur Henry Cavill, die de hoofdrol speelt, wat een Witcher is.
De acteur vertelt dat om een Witcher te worden, iemand uiterst ingewikkelde proeven moet doorstaan. “De meeste van die kinderen overleven niet. Misschien doet 1 op de 10 het,” aldus Cavill. “Ze reizen over de wereld en jagen voor geld op monsters. En dat is hun enige doel op de wereld, want vaak worden ze afgewezen omdat ze geen emoties zouden hebben. Maar uiteindelijk zijn het badasses die monsters doden.”

Lees ook: Epische eerste trailer Netflix-serie 'The Witcher'!

Episch verhaal
De serie belooft een behoorlijk epische te worden. De serie draait om Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager, die worstelt zijn plaats in een wereld te vinden waar mensen vaak gestoorder zijn dan monsters. Het lot brengt hem naar een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim. Het drietal moet leren samen in het steeds gewelddadigere Continent te overleven.

Er is nog geen releasedatum, maar de serie zou in de herfst op Netflix te zien moeten zijn.

Lees ook: Mythe over 'The Witchers' ontkracht

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Netflix

Populair nieuws