search

Ons nieuws van vrijdag 13 september 2019

'Game of Thrones'-opvolger 'House Targaryen' binnenkort een feit?
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-opvolger 'House Targaryen' binnenkort een feit?

Is de tweede 'Game of Thrones' prequel binnenkort een feit?

Het lijkt er naar uit te zien dat er met zekerheid een tweede Game of Thrones prequel zit aan te komen. De nieuwe prequel zou zich afspelen zo'n 300 jaar voor de originele serie. De reeks zou zich in het bijzonder gaan richten op het uitdiepen van de geschiedenis van 'House Targaryen'.

De nieuwe Game of Thrones prequel heeft zo goed als een pilot order op zak. Meteen werd ook bekend gemaakt dat niemand minder dan 'George R.R. Martin' mee het script zal schrijven van de reeks. Hij doet dit echter niet alleen, maar samen met 'Ryan Condal' (bekend van Colony). De prequel zal gebaseerd zijn op Martin's boek Fire & Blood. Dit boek geeft in het bijzonder details over hoe de Targaryens er in zijn geslaagd om de macht in Westeros te grijpen.

Lees ook: Einde 'Game of Thrones' wordt niet door iedereen gehaat!

Tweede prequel
Het is al de tweede prequel voor Game of Thrones welke is aangekondigd. De eerste prequel met actrice 'Naomi Watts' zal zich afspelen tijdens de zogenaamde 'Age of Heroes', zo'n slordige 6000 jaar vooraleer de tijdspanne van de originele serie begint. Van deze prequel is bekend dat de opnames voor de pilot reeds zijn afgerond, maar de serie wacht wel nog op goedkeuring om er een complete reeks van te maken.

Dat er verschillende prequels van Game of Thrones zullen verschijnen hoeft niet meer te verbazen. Reeds in 2017 heeft HBO laten uitschijnen dat ze vier ideeën had voor prequel series. Later werd daar nog een vijfde prequel aan toegevoegd welke zou worden ontwikkeld door de langdurige Thrones producer en schrijver 'Bryan Cogman'.

Lees ook: 'Game of Thrones'-showrunner onthult favoriete scène uit seizoen 8!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'Riverdale' seizoen 4!
Series / Nieuws

Eerste trailer 'Riverdale' seizoen 4!

De promo voor het vierde seizoen van Riverdale belooft alweer heel wat moois!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van de populaire serie Riverdale verschijnt vanaf 10 oktober op de streamingdienst Netflix. In aanloop naar de première-aflevering die door The CW wordt uitgezonden in de Verenigde Staten op 8 oktober heeft ze de eerste trailer voor het vierde seizoen gelanceerd... en daarin valt weer heel wat spanning en drama te bespeuren!

Bij het bekijken de eerste trailer die voor het vierde seizoen van Riverdale de wereld wordt ingestuurd worden meteen een aantal zaken duidelijk. Niet alleen zit Betty duidelijk in de problemen, daarnaast is Veronica (hoe kan het ook anders?) terug verantwoordelijk voor enkele schandalen en is er geen spoor te bekennen van Jughead. De start van het vierde seizoen is langverwacht door de fans, niet in het minst omwille van de gigantische cliffhanger aan het einde van het derde seizoen.



Lees ook: 'Vida'-ster maakt haar opwachting in nieuw seizoen 'Riverdale'

Cliffhanger
Aan het einde van het derde seizoen namen we even afscheid van de cast van Riverdale op het moment dat Betty, Veronica en Archie ergens in een bos hun kleren aan het verbranden waren. Bovendien moesten de drie zweren elk hun eigen weg te gaan en een verschrikkelijk geheim te bewaren. Het begin van het vierde seizoen van Riverdale lijkt afgaande op de trailer vooral in het teken te staan van de zoektocht naar Jughead.

De promo voor het vierde seizoen van de reeks begint, maar eindigt ook met deze zoektocht die wordt geleid door de vader van Jughead, namelijk 'FP Jones'. Ook Betty heeft duidelijk al betere tijden gekend. Eén ding mag in ieder geval nu reeds duidelijk zijn, het vierde seizoen van Riverdale zal ongetwijfeld weer heel wat spanning en drama met zich meebrengen!

Riverdale seizoen 4 wordt uitgezonden op Netflix vanaf 10 oktober 2019.

Lees ook: Nieuw seizoen van 'Riverdale' vanaf oktober te zien op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe clip 'The Walking Dead' S10 toont mysterieuze Whisperers?
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe clip 'The Walking Dead' S10 toont mysterieuze Whisperers?

De griezels vormen een nieuwe obstakel voor de helden van de serie.

AMC heeft een creepy nieuwe promovideo vrijgegeven voor het tiende seizoen van The Walking Dead. In de video zien we de Whisperers, een groep schurken die de huid van zombies dragen. Ze worden geleid door Alpha (Samantha Morton) en haar Beta (Ryan Hurst). De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt uitgezonden op 6 oktober a.s.

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt een handige tijdlijn!

Het is nu lente, een paar maanden na het einde van seizoen 9. Onze groep overlevenden hebben de moedige stap genomen om gedurende de winter het territorium te betreden van de Whisperers. Dit wordt ze echter niet in dank afgenomen en zal uiteindelijk leiden tot een onvermijdbare strijd tussen de twee groepen.

Oude en nieuwe gezichten
De hoofdrollen in het tiende seizoen worden gespeeld door Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Cailey Fleming, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Khary Payton, Cooper Andrews, Jeffrey Dean Morgan, Avi Nash, Nadia Hilker, Lauren Ridloff, Angel Theory en Dan Fogler. Thora Birch en Kevin Carroll zijn nieuwe toevoegingen aan de cast.

Lees ook: Vertrek Michonne uit 'The Walking Dead' gaat veel onthullen

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ nu al beschikbaar in Nederland en 2 maanden gratis!
Series / Nieuws

Disney+ nu al beschikbaar in Nederland en 2 maanden gratis!

Nederlanders krijgen nu reeds een exclusief voorsmaakje van de streamingdienst...

Disney heeft duidelijk een hart voor ons Nederlanders. Het bedrijf heeft er namelijk voor gekozen om Nederland een exclusief voorsmaakje te geven van haar nieuw streamingplatform 'Disney+'. Niet alleen is het streamingplatform nu reeds beschikbaar, daarnaast kan je er ook nog eens gedurende twee maanden gratis gebruik van maken!

Disney heeft er (behoorlijk stiekem) voor gekozen om haar Disney+ platform reeds een stille lancering te geven in Nederland. Dit gebeurde in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 september 2019. Disney benadrukt dat het hierbij gaat om een proefperiode welke pas zal aflopen op de uiteindelijke lanceerdatum van 12 november 2019. Tot op het ogenblik van de officiële lancering van het streamingplatform is de dienst ook nog eens volledig gratis. Wil jij je ook graag aanmelden voor deze proefperiode? Dat kan via deze link.

De mobiele applicatie voor Disney+ is nu reeds beschikbaar voor niet alleen iOS, maar ook Android platformen.

Beperkte hoeveelheid aan content
Natuurlijk heeft deze gratis proefperiode zo haar beperkingen. Denk je nu dus met andere woorden al te kunnen kijken naar allerhande exclusieve Disney+ content? Dan ben je er helaas aan voor de moeite. Disney blijft natuurlijk een bedrijf dat een bepaalde winst moet zien te maken waardoor de hoeveelheid aan content tijdens de gratis proefperiode uiteraard beperkt is.

Toch, ondanks het beperkte aanbod spreekt het voor zich dat het exclusieve voorsmaakje van de Disney+ streamingservice alleen maar mooi meegenomen is! Twijfel dan ook niet langer en meldt je vandaag nog gratis aan voor de proefperiode van het Disney+ streamingplatform!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
"Netflix geef 'Lucifer' a.u.b. een zesde seizoen!"
Series / Celebrity

"Netflix geef 'Lucifer' a.u.b. een zesde seizoen!"

De populaire zangeres is duidelijk grote fan van de Netflix-serie...

Dat de Netflix-serie Lucifer over een enorme hoeveelheid fans beschikt hoeven we eigenlijk niet meer te vertellen. Zo nu en dan verschijnt er zelfs een lokroep van een fan om de reeks alsnog een extra seizoen te geven. Vaak valt deze lokroep in dovemansoren, maar nu komt ze van een wel erg bekende fan van de reeks!

Niemand minder dan zangeres 'Kelly Clarkson' heeft op haar social media het verzoek gericht aan Netflix om haar favoriete serie Lucifer alsnog een zesde seizoen te geven. Gelet op het feit dat Clarkson door de jaren heen zomaar even meer dan 25 miljoen albums heeft verkocht kan er gerust worden gesteld dat ze een aanzienlijke schare fans achter zich heeft. Zou Netflix toch niet een beetje gevoelig zijn voor de lokroep van zo'n bekende fan?

Lees ook: Laatste seizoen 'Lucifer' is langer dan verwacht!

Vijfde en laatste seizoen
Lucifer debuteerde in eerste instantie in de comic book reeks The Sandman. Uiteindelijk zou er ook een onafhankelijke serie van worden gemaakt door 'Mike Carey'. De televisieserie werd ontwikkeld door 'Tom Kapios' en ging in première op Fox in het jaar 2016. Acteur 'Tom Ellis' speelt de hoofdrol in de reeks.

Ondanks het feit dat Lucifer duidelijk een grote populariteit geniet bij een aanzienlijke schare fans is het zo dat de ratings langzaam maar zeker terugvielen. Vorig jaar, in 2018, heeft Fox dan maar bekend gemaakt om de serie niet meer te verlengen. Daarmee kwam na drie seizoenen een einde aan de reeks... althans dat dachten we.

Netflix zag duidelijk wel nog brood in Lucifer die ze meteen een vierde seizoen schonk. Dit vierde seizoen bestond uit 10 gloednieuwe afleveringen. Eerder dit jaar gaf Netflix aan dat er ook nog een vijfde seizoen zou verschijnen. Goed nieuws voor de fans, alleen kwam meteen ook het bericht naar buiten dat het vijfde seizoen meteen ook het finale seizoen zou zijn. Brengt de smeekbede van Clarkson daar nog verandering in? Het is twijfelachtig, maar wie weet!

Lees ook: Helaas! Seizoen 5 is echt het laatste voor 'Lucifer'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Releasedatum Netflix-serie 'The Witcher' bekend?!
Series / Nieuws

Releasedatum Netflix-serie 'The Witcher' bekend?!

Het Nederlandse Netflix account op social media heeft waarschijnlijk de releasedatum gelekt...

Verschijnt de nieuwe Netflix-serie The Witcher op 17 december van dit jaar? Twee officiële Netflix-accounts kwamen inmiddels met deze informatie op de proppen. Opvallend, meteen na het verschijnen van de informatie werd ze terug verwijderd.

Het waren de Nederlandse accounts van Netflix op de social media platformen Facebook en Twitter die met het bericht uitpakten. De berichten die de informatie bevatten werden echter al snel terug verwijderd. De website 'Redanian Intelligence' was er echter in geslaagd om een screenshot te nemen van het bericht en deze te publiceren.



97 dagen
Het account van Netflix publiceerde een bericht waarin verschillende titels werden opgelijst die de komende maanden zullen verschijnen. Specifiek voor de langverwachte serie The Witcher geldt dat het bericht aangaf dat fans nog rekening dienen te houden met 97 dagen. Dit zou betekenen dat de nieuwe reeks die is gebaseerd op de gelijknamige videogame zal verschijnen op 17 december.

Andere informatie in de lijst, zoals bijvoorbeeld het aantal dagen tot het verschijnen van het vijfde seizoen van Peaky Blinders evenals het derde seizoen van The Crown zijn eveneens correct.

Ondanks het feit dat Netflix de bovenstaande informatie nog niet officieel heeft bevestigd heeft ze eerder wel aangekondigd dat de serie ergens in het vierde kwartaal van dit jaar moet gaan verschijnen. Een release op 17 december zou dus perfect tot de mogelijkheden kunnen behoren!

Lees ook: Wat is een Witcher nou eigenlijk?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Flitsende nieuwe poster 'The Flash' seizoen 6!
Series / Posters

Flitsende nieuwe poster 'The Flash' seizoen 6!

De DC-serie keert op 8 oktober a.s. terug voor een zesde reeks afleveringen.

The CW heeft vandaag een gloednieuwe poster voor het alweer zesde seizoen van The Flash vrijgegeven. Op de poster zien we de razendsnelle held omringd door zijn teamgenoten. De serie keert terug op dinsdag 8 oktober. Je kunt de volledige poster hieronder bekijken.

Lees ook: 'The Flash' krijgt gruwelijke schurk in zesde seizoen

In The Flash zien we Grant Gustin als Barry Allen/The Flash, Candice Patton als Iris West, Danielle Panabaker als Caitlin Snow, Carlos Valdes als Cisco Ramo, Hartley Sawyer als Ralph Dibny, Jessica Parker Kennedy als Nora West-Allen (alias XS) en Danielle Nicolet als Cecile Horton.

Een formidabele tegenstander
In het zesde seizoen maakt een nieuwe vijand zijn opwachting in de vorm van Dr. Ramsey Rosso (alias DC-schurk Bloodwork). Hij wordt gespeeld door Heroes-acteur Sendhil Ramamurthy. Het personage wordt omschreven als een briljante fysicus met een uiterst hoog intellect. Aan Flash en zijn teamgenoten de taak om deze gewaagd tegenstander uit te schakelen.

Lees ook: 'The Flash' S6 pikt draad direct na einde S5 op

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terrence Howard (Empire): "Ik ben er helemaal klaar mee"
Series / Celebrity

Terrence Howard (Empire): "Ik ben er helemaal klaar mee"

De acteur verrast vriend en vijand met zijn uitspraken!

De Fox-serie Empire heeft de voorbije tijd af te rekenen gekregen met heel wat problemen. Niet alleen waren er de tegenvallende kijkcijfers, daarnaast hebben ook de juridische problemen van acteur 'Jussie Smollett' de reeks geen goed gedaan. Nu blijkt plots dat het aankomende, zesde seizoen de zwanenzang wordt van acteur 'Terrence Howard'.

Gedurende vijf seizoenen van Empire leek het er naar uit te zien dat 'Terrence Howard' zijn rol naar hartenlust vervulde. Was dit alleen maar schijn, of is er gewoon iets veranderd bij de populaire acteur? Hoe het ook zij, het lijkt er naar uit te zien dat Howard afscheid gaat nemen van zijn acteercarrière. Dat is opvallend, want het leek er even naar uit te zien dat de acteur de aanbiedingen na Empire maar voor het grijpen had.

Lees ook: 'Lethal Weapon'-actrice 'Keesha Sharp' toegevoegd aan cast finale seizoen 'Empire'

Onderzoek
Dat Howard nu bekend maakt het acteren (waarschijnlijk) vaarwel te zeggen komt als een grote verrassing voor iedereen. Fans stellen zich dan ook de vraag wat hier nu precies de achterliggende reden van is. Is Howard het acteren daadwerkelijk moe of heeft het onderzoek dat werd gevoerd naar zijn financiële situatie er iets mee te maken? Eerder verscheen namelijk het bericht dat de Amerikaanse overheid de Empire acteur op de hielen zat omdat hij gedurende verschillende jaren zijn belastingen niet zou hebben betaald.

Ondanks bovenstaande heeft de Empire acteur wel nog aangegeven dat hij houdt van de cast. Howard gaf finaal nog mee hen te zullen missen en een leuke tijd te hebben gehad met Empire. Is dit echt het laatste wat we van het acteertalent van 'Terrence Howard' hebben gezien? De toekomst zal het uitwijzen!

Lees ook: Fox kondigt zesde seizoen van 'Empire' aan
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-acteur scoort hoofdrol in fantasy-serie 'The Watch'
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteur scoort hoofdrol in fantasy-serie 'The Watch'

Gebaseerd op de Discworld-boeken van fantasy-schrijver Terry Pratchett.

Nu het genre van high-fantasy zijn hoogtijdagen beleeft dankzij de successen van o.a. Game of Thrones, Carnival Row en Westworld, probeert BBC America het nu met een verfilming van een van de bekendere verhalen uit de Discworld-boeken van auteur Terry Pratchett. Fans van deze legendarische schrijver wachten al decennia op waardige verfilmingen van zijn werken, en komen nu dus eindelijk aan hun trekken.

De betreffende miniserie draagt de titel The Watch en gaat over de fictieve stad Ankh-Morpork, waar criminaliteit legaal is. In de achtdelige serie volgen we The Watch, een groep die na decennia van hopeloosheid en corruptie hun stad van de ondergang probeert te redden. The Watch is gebaseerd op City Watch, een reeks spinoff-boeken die zich in de wereld van Pratchetts Discworld afspelen.

Een cast vol Britse toptalenten
De hoofdrol in de serie zal gespeeld worden door Richard Dormer (als antiheld Sam Vimes), die we kennen als Beric Dondarrion in Game of Thrones. Daarnaast zien we in The Watch acteurs als Adam Hugill (1917), Jo Easton-Kent (Don't Forget the Driver), Marama Corlette (Blood Drive), Lara Rossi (Horizon: Zero Dawn) en Sam Adewunmi (The Missing).
Het is nog onbekend wanneer The Watch zal worden uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.