"Netflix geef 'Lucifer' a.u.b. een zesde seizoen!"

Kelly Clarkson:

De populaire zangeres is duidelijk grote fan van de Netflix-serie...

Geoffrey Ketels, 13 september 2019 om 13:43

Dat de Netflix-serie Lucifer over een enorme hoeveelheid fans beschikt hoeven we eigenlijk niet meer te vertellen. Zo nu en dan verschijnt er zelfs een lokroep van een fan om de reeks alsnog een extra seizoen te geven. Vaak valt deze lokroep in dovemansoren, maar nu komt ze van een wel erg bekende fan van de reeks!
Niemand minder dan zangeres 'Kelly Clarkson' heeft op haar social media het verzoek gericht aan Netflix om haar favoriete serie Lucifer alsnog een zesde seizoen te geven. Gelet op het feit dat Clarkson door de jaren heen zomaar even meer dan 25 miljoen albums heeft verkocht kan er gerust worden gesteld dat ze een aanzienlijke schare fans achter zich heeft. Zou Netflix toch niet een beetje gevoelig zijn voor de lokroep van zo'n bekende fan?

Lees ook: Laatste seizoen 'Lucifer' is langer dan verwacht!

Vijfde en laatste seizoen
Lucifer debuteerde in eerste instantie in de comic book reeks The Sandman. Uiteindelijk zou er ook een onafhankelijke serie van worden gemaakt door 'Mike Carey'. De televisieserie werd ontwikkeld door 'Tom Kapios' en ging in première op Fox in het jaar 2016. Acteur 'Tom Ellis' speelt de hoofdrol in de reeks.

Ondanks het feit dat Lucifer duidelijk een grote populariteit geniet bij een aanzienlijke schare fans is het zo dat de ratings langzaam maar zeker terugvielen. Vorig jaar, in 2018, heeft Fox dan maar bekend gemaakt om de serie niet meer te verlengen. Daarmee kwam na drie seizoenen een einde aan de reeks... althans dat dachten we.

Netflix zag duidelijk wel nog brood in Lucifer die ze meteen een vierde seizoen schonk. Dit vierde seizoen bestond uit 10 gloednieuwe afleveringen. Eerder dit jaar gaf Netflix aan dat er ook nog een vijfde seizoen zou verschijnen. Goed nieuws voor de fans, alleen kwam meteen ook het bericht naar buiten dat het vijfde seizoen meteen ook het finale seizoen zou zijn. Brengt de smeekbede van Clarkson daar nog verandering in? Het is twijfelachtig, maar wie weet!

Lees ook: Helaas! Seizoen 5 is echt het laatste voor 'Lucifer'

Bron: Screenrant.com

Lees meer over: Lucifer, serie, Netflix, Kelly Clarkson

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws