Disney+ nu al beschikbaar in Nederland en 2 maanden gratis!

Disney+ nu al (gratis!) beschikbaar in Nederland!

Nederlanders krijgen nu reeds een exclusief voorsmaakje van de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 13 september 2019 om 14:57

Disney heeft duidelijk een hart voor ons Nederlanders. Het bedrijf heeft er namelijk voor gekozen om Nederland een exclusief voorsmaakje te geven van haar nieuw streamingplatform 'Disney+'. Niet alleen is het streamingplatform nu reeds beschikbaar, daarnaast kan je er ook nog eens gedurende twee maanden gratis gebruik van maken!
Disney heeft er (behoorlijk stiekem) voor gekozen om haar Disney+ platform reeds een stille lancering te geven in Nederland. Dit gebeurde in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 september 2019. Disney benadrukt dat het hierbij gaat om een proefperiode welke pas zal aflopen op de uiteindelijke lanceerdatum van 12 november 2019. Tot op het ogenblik van de officiële lancering van het streamingplatform is de dienst ook nog eens volledig gratis. Wil jij je ook graag aanmelden voor deze proefperiode? Dat kan via deze link.

De mobiele applicatie voor Disney+ is nu reeds beschikbaar voor niet alleen iOS, maar ook Android platformen.

Beperkte hoeveelheid aan content
Natuurlijk heeft deze gratis proefperiode zo haar beperkingen. Denk je nu dus met andere woorden al te kunnen kijken naar allerhande exclusieve Disney+ content? Dan ben je er helaas aan voor de moeite. Disney blijft natuurlijk een bedrijf dat een bepaalde winst moet zien te maken waardoor de hoeveelheid aan content tijdens de gratis proefperiode uiteraard beperkt is.

Toch, ondanks het beperkte aanbod spreekt het voor zich dat het exclusieve voorsmaakje van de Disney+ streamingservice alleen maar mooi meegenomen is! Twijfel dan ook niet langer en meldt je vandaag nog gratis aan voor de proefperiode van het Disney+ streamingplatform!

Lees meer over: Disney Plus, Disney, Disney streamingplatform

Populair nieuws