Nieuwe clip 'The Walking Dead' S10 toont mysterieuze Whisperers?

Whisperers centraal in 'Walking Dead' S10 promo

De griezels vormen een nieuwe obstakel voor de helden van de serie.

Zilko Tarici, 13 september 2019 om 15:30

AMC heeft een creepy nieuwe promovideo vrijgegeven voor het tiende seizoen van The Walking Dead. In de video zien we de Whisperers, een groep schurken die de huid van zombies dragen. Ze worden geleid door Alpha (Samantha Morton) en haar Beta (Ryan Hurst). De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt uitgezonden op 6 oktober a.s.
Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt een handige tijdlijn!

Het is nu lente, een paar maanden na het einde van seizoen 9. Onze groep overlevenden hebben de moedige stap genomen om gedurende de winter het territorium te betreden van de Whisperers. Dit wordt ze echter niet in dank afgenomen en zal uiteindelijk leiden tot een onvermijdbare strijd tussen de twee groepen.

Oude en nieuwe gezichten
De hoofdrollen in het tiende seizoen worden gespeeld door Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Cailey Fleming, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Khary Payton, Cooper Andrews, Jeffrey Dean Morgan, Avi Nash, Nadia Hilker, Lauren Ridloff, Angel Theory en Dan Fogler. Thora Birch en Kevin Carroll zijn nieuwe toevoegingen aan de cast.

Lees ook: Vertrek Michonne uit 'The Walking Dead' gaat veel onthullen


Bron: AMC

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Jeffrey Dean Morgan, Norman Reedus, Melissa McBride

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws